ENTERTAINMENT

Μια dominatrix αποκαλύπτει τα πιο ακραία κόλπα που της ζήτησαν

Προσοχή, μπορεί να φρικάρετε
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μια dominatrix αποκαλύπτει τα πιο ακραία κόλπα που της ζήτησαν
Φωτογραφία από τον χρήστη Kamaji Ogino στο Pexels

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια σeξουαλική φαντασίωση κάποιου είδους - είτε πρόκειται για παιχνίδι ρόλων με τον σύντροφό τους, είτε για τρίο. Μια dominatrix πληρώνεται για να βοηθήσει τον κόσμο με κάποιες από τις πιο άγριες φαντaσιώσεις τους.

Εδώ, η Chelsea Ferguson, συνιδρυτής του AdmireMe VIP, μιας πλατφόρμας δημιουργίας περιεχομένου που βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει δημιουργηθεί από μια εργαζόμενο του σeξ – την ίδια, που είναι και dominatrix – για άλλες εργάτριες του σeξ και dominatrix, μοιράζεται την ιστορία της.

Απολαμβάνει όμως η νεαρή γυναίκα αυτήντ ην δουλειά; Ναι - όπως λέει, λατρεύει τη δουλειά της. «Λατρεύω την αίσθηση της δύναμης, της απόλαυσης και φυσικά, των χρημάτων που αυτή φέρνει. Ωστόσο, συνοδεύεται επίσης από ένα περιττό και ξεπερασμένο στίγμα. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν έχουμε πραγματικές δουλειές και ότι οι εργαζόμενοι του σeξ περιβάλλονται από ένα πραγματικά αρνητικό στερεότυπο, παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η παλαιότερη βιομηχανία στον κόσμο», όπως αναφέρει.

Ποια είναι όμως τα πιο περίεργα πράγματα που της έχουν ζητήσει να κάνει στην δουλειά;

Κλωτσιές στις "μπάλες" του πελάτη

«Όταν ήμουν στρίπeρ, ένας πελάτης με πλήρωνε χιλιάδες λίρες για να τον κλωτσήσω στις μπάλες.»

Sploshing

Το έχετε ακούσει ποτέ; Ούτε εμείς. «Το Sploshing είναι μια εκπληκτικά δημοφιλής τάση - έχω λάβει έναν συγκλονιστικό αριθμό από αιτήματα για sploshing όλα αυτά τα χρόνια. Με απλά λόγια, το sploshing σημαίνει ότι ενσωματώνεις φαγητό στη σeξουαλική σου ζωή – συνηθέστερα να το απλώνεις ή το ρίχνεις παντού σε γuμνό σώμα. Ένας τακτικός πελάτης μου ζητάει συχνά να καλύψω τον εαυτό μου με κρέμα που είναι πάντα... ενδιαφέρον.»

Ταπείνωση

«Πολλοί από τους πελάτες μου αγαπούν την ταπείνωση – θα εκπλαγείτε από το πόσο συνηθισμένη είναι σαν φετίχ», μοιράζεται η Ferguson. «Πάρτε τον πρώην μου, για παράδειγμα: ήταν κυρίαρχος με πολλούς τρόπους, αλλά του άρεσε να τον ταπεινώνουν στην κρεβατοκάμαρα. Είχε ένα μικρο πέoς και μου ζητούσε να του βάλω τις γόβες Louboutin στο στόμα του και να του πω πόσο ανάξιο ήταν το πέoς του για εμένα, ενώ αuνανιζόταν».

«Αιτήματα όπως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο – οι περισσότεροι πελάτες θέλουν να είναι υποτακτικοί», συνεχίζει.

Αέρια

Άλλο ένα κοινό αίτημα; Το να αερίζεται για τους πελάτες της. «Οι πελάτες μου συχνά θέλουν να κινηματογραφώ τον εαυτό μου να αερίζομαι ή να τους κάνω με το στόμα ήχους που να θυμίζουν αέρια», όπως μοιράζεται. «Αν και, ενώ μπορεί μερικές φορές να έχω αέρια – αυτό είναι φυσιολογικό – δυστυχώς δεν είναι κάτι που μοιράζομαι δημόσια», εξηγεί.

Φeτίχ ποδιών

«Οι πελάτες ζητούν να λάβουν φθαρμένες κάλτσες. Πληρώνουν ακόμη περισσότερα αν είναι πολύ ιδρωμένες, για αυτό και τις φοράω συχνά στο γυμναστήριο, πριν τις δώσω», αποκαλύπτει.

Αιτήματα για... κακάκια

Αυτό είναι πολύ ακραίο, καθώς ακόμη και η Ferguson παραδέχεται ότι αυτό δεν είναι ένα αίτημα που θα έλεγε επίσης ναι. «Οι πελάτες μου ζήτησαν είτε να αφοδεύσω και να τρίψω τα προϊόντα εκκένωσης στον εαυτό μου, είτε να τους τα στείλω», ομολογεί. «Αν και κάποιοι μπορεί να το βρίσκουν ενδιαφέρουν, εγώ το βρίσκω απωθητικό σε κάθε περίπτωση και σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο επιθυμώ. Παρόλα αυτά, σε κάποιους αρέσει».

Findom

Το findom περιγράφει κάποιον που κυριαρχείται οικονομικά. «Αν ένας άντρας έχει τεράστια επιτυχία επαγγελματικά, συχνά απορρίπτει την κυριαρχία των χρημάτων του», εξηγεί η Ferguson. «Ένας από τους πελάτες μου – ένας από τους αγαπημένους μου! – μου ζήτησε να πάω για ένα γεύμα με φίλους, για παράδειγμα, το οποίο θα πλήρωναν. Σε άλλους αρέσει να τους δίνω χαρτζιλίκι, αφήνοντάς εμένα με τον έλεγχο».

Ντους με σαμπουάν

Σίγουρα, τα ντους είναι σeξι, αλλά ορισμένοι πελάτες έχουν ζητήσει από την Ferguson να κάνει ντους με συγκεκριμένα προϊόντα που τους ανάβουν. «Δέχομαι τακτικά αιτήματα για περιεχόμενο που με δείχνει να κάνω ντους», μοιράζεται. «Ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός θεατών τρελαίνεται, ειδικά βλέποντάς με να λούζω τα μαλλιά μου – δεν τους νοιάζει πόσο γuμνό δείχνω, όσο υπάρχει σαμπουάν». 

Περπάτημα

Κυριολεκτικά. «Όταν ήμουν στρίπeρ, έλαβα αιτήματα να περπατάω στις πλάτες των πελατών φορώντας τακούνια», αποκαλύπτει η Ferguson. «Ο πόνος πραγματικά τους άναβε – υποθέτω γιατί είναι σαν ένα ακραίο μασάζ».

Εμετός

Το πιο αηδιαστικό αίτημα, στα μάτια της Ferguson. Βέβαια, της το έχουν ζητήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 556 / position2: 1131
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb