ENTERTAINMENT

Celebrities: Τα 10 ζευγάρια που χώρισαν το 2021

Ο χωρισμός που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν αυτός της Kim Kardashian και του Kanye West

Celebrities: Τα 10 ζευγάρια που χώρισαν το 2021
@shawnmendes / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2021 σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για κανένα, από την μία τα lockdown στις αρχές του έτους και από την άλλη τα ψυχολογικά που μας δημιούργησε ο εγκλεισμός και η κοινωνική απομόνωση.

Ορισμένες σχέσεις δεν άντεξαν αυτό το rollercoaster των συναισθημάτων που έφεραν αυτές οι καταστάσεις και ανακοίνωσαν τους τίτλους τέλους. Κάποιοι μπόρεσαν να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους (JLO – Ben Affleck), άλλοι τον πήραν πιο δύσκολα.

Για όλους όμως εμείς ευχόμαστε το 2022 να είναι μια όμορφη χρονιά.

Kaia Gerber - Jacob Elordi

Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης, πριν λίγες εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο χωρισμός έγινε σε φιλικά πλαίσια και κανένας από τους δύο δεν «κρατά κακία» στον άλλον.

Shawn Mendes - Camila Cabello

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello ανακοίνωσαν με κοινή δήλωση τον Νοέμβριο ότι πλέον δεν είναι ζευγάρι.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε την σχέση μας, αλλά η αγάπη μας για τον άλλον ως άνθρωπο είναι πιο δυνατή από ποτέ», έγραφε στην ανακοίνωση.

«Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως πολύ καλοί φίλοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο. Εκτιμούμε πολύ την υποστήριξή σας από την αρχή και προχωράμε μπροστά. Camila και Shawn».

Gigi Hadid - Zayn Malik

Ο Zayn Malik και η Gigi Hadid αποφάσισαν να σταματήσουν τη σχέση τους μετά από πέντε χρόνια.

Η είδηση ​​του χωρισμού τους ήρθε αφότου η μητέρα του μοντέλου, Yolanda Hadid, κατηγόρησε τον Malik ότι την χτύπησε και την αποκάλεσε «Ολλανδή πόρνη» κατά τη διάρκεια ενός καβγά στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το πρώην μέλος των One Direction δεν αμφισβήτησε τις κατηγορίες για παρενόχληση και αρνήθηκε να συνεννοηθεί με τη Yolanda.

Υπενθυμίζεται ότι ο Malik και η Gigi καλωσόρισαν την κόρη τους Khai τον Σεπτέμβριο του 2020.

Elon Musk - Grimes

Τον Σεπτέμβριο χώρισε ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι ο Elon Musk και η Grimes. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και η μουσικός, είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν από το 2018, και πλέον «βλέπονται συχνά και έχουν εξαιρετικές σχέσεις» καθώς είναι και οι δύο γονείς του X Æ A-Xii.

«Η δουλειά μου στην SpaceX και στην Tesla απαιτεί τη διαρκεί παρουσία μου στο Τέξας ή αν δεν είμαι εκεί πρέπει να ταξιδεύω συνεχώς στο εξωτερικό, ενώ η δουλειά της Grimes είναι κυρίως στο Λος Άντζελες», ανέφερε ο Musk. «Μένει μαζί μου τώρα και το Baby X είναι στο διπλανό δωμάτιο», πρόσθεσε.

Kaley Cuoco - Karl Cook

Ο Karl Cook και η Kaley Cuoco ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο μετά από μόλις τρία χρόνια γάμου.

«Παρά τη βαθιά αγάπη και σεβασμό που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τα μονοπάτια της ζωής μας, μας έχουν οδηγήσει σε αντίθετες κατευθύνσεις», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση. «Έχουμε μοιραστεί και οι δύο τόσο μεγάλο μέρος του ταξιδιού μας δημόσια, οπότε ενώ θα προτιμούσαμε να κρατήσουμε αυτή την πτυχή της προσωπικής μας ζωής ιδιωτική, θέλαμε να είμαστε παρών στην αλήθεια μας μαζί. Δεν υπάρχει θυμός ή εχθρότητα, το αντίθετο μάλιστα».

«Λάβαμε αυτή την απόφαση μαζί μέσω ενός τεράστιου σεβασμού και εκτίμησης ο ένας για τον άλλον και σας ζητάμε να κάνετε το ίδιο, κατανοώντας ότι δεν θα κοινοποιήσουμε επιπλέον λεπτομέρειες ή θα σχολιάσετε περαιτέρω».

Liam Payne - Maya Henry

Ο Liam Payne επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι αυτός και η αρραβωνιαστικιά του, Maya Henry είχαν χωρίσει, με τον τραγουδιστή να κατηγορεί τον εαυτό του για τον σπασμένο αρραβώνα.

«Αισθάνομαι ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτό το σημείο, είμαι πιο απογοητευμένος από τον εαυτό μου που συνεχίζω να πληγώνω τους ανθρώπους», είπε ο τραγουδιστής των One Direction στο podcast «Diary of a CEO». «Αυτό με ενοχλεί. Απλώς δεν ήμουν πολύ καλός στις σχέσεις».

Ο Payne και το μοντέλο αρραβωνιάστηκαν το 2020 μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσεις.

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2019, όμως το περσινό Μάρτιο η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ωστόσο πηγές, φιλικές με το ζευγάρι δήλωναν οι δύο τους προσπαθούσαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. «Συνεχίζουν να προσπαθούν. Αυτό είναι το status quo αυτή τη στιγμή. Είναι μαζί».

Παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να «επιλύσουν τα προβλήματα» οι δύο διάσημοι σταρ επιβεβαίωσαν τον Απρίλιο ότι ο αρραβώνας τους τελείωσε και ότι ήταν καλύτερα ως «φίλοι».

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι», είπαν στην εκπομπή «Today». «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ευχόμαστε τα καλύτερα για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας».

Ben Affleck - Ana de Armas

Ο Ben Affleck και η Ana de Armas χώρισαν μετά από σχεδόν ένα χρόνο μαζί γιατί βρίσκονταν, όπως το περιέγραψε μια πηγή, σε «διαφορετικά μέρη» στη ζωή τους. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner, «δεν ήθελε να κάνει περισσότερα», είπε μια άλλη πηγή, προσθέτοντας: «Η Ana είναι στα 30 της. Ήταν κάτι που την έκανε να μην συνεχίσει άλλο». Ωστόσο διάφοροι επέμεναν ότι η σχέση αυτή δεν έχει τελειώσει οριστικά, καθώς και οι δύο είναι ερωτευμένοι.

Shia LaBeouf - Margaret Qualley

Ο Shia LaBeouf και η Margaret Qualley τερμάτισαν το σύντομο ειδύλλιό τους εν μέσω της αγωγής από την πρώην του ηθοποιού, FKA Twigs που τον κατηγορεί για κακοποίηση.

Ο LaBeouf και η Qualley - η κόρη του Andie MacDowell - εθεάθησαν για πρώτη φορά να βγαίνουν ραντεβού τον Δεκέμβριο αφού δούλεψαν μαζί στο μουσικό βίντεο της αδερφής της Qualley. Μια πηγή είχε δηλώσει στο People ότι, «Απλώς βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη στη ζωή τους».

Kim Kardashian - Kanye West

Το βραβείο του μεγαλύτερου χωρισμού της χρονιάς θα δοθεί στον Kanye West και την Kim Kardashian που οδεύουν προς το διαζύγιο.

Το ζευγάρι - που έχει τέσσερα παιδιά - είχε μια ταραχώδη χρονιά εν μέσω της αποτυχημένης προεδρικής εκστρατείας του West και της συνεχιζόμενης μάχης του με τη διπολική διαταραχή.

Αν και προσπάθησαν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν με πολλαπλά οικογενειακά ταξίδια, το ζευγάρι τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
26 / position1: 439 / position2: 826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb