ΜΑΛΛΙΑ

4 beauty στιγμές που ξεχωρίσαμε στην σειρά Emily In Paris

Οι καλύτερες στιγμές των πρωταγωνιστριών
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
4 beauty στιγμές που ξεχωρίσαμε στην σειρά Emily In Paris
@emilyinparis

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά Emily In Paris επέστρεψε στις ζωές μας μετά απο έναν χρόνο και κάτι και εμείς, δεν έχουμε ξεχάσει τα beauty looks των κοριτσιών.

H σειρά έχει γίνει γνωστή τόσο για το styling όσο και για τα beauty looks των πρωταγωνιστριών. Οι fans έχουν ήδη ενθουσιαστεί με την σειρά καλλυντικών που κυκλοφόρησε (δες εδώ). Η Emily, η Sylvie, η Camille και η Mindy, μπορεί να είναι διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά έχουν ένα κοινό: τα προσεγμένα looks. 

Τα μαλλιά και το μακγιάζ τους είναι πολύ συχνά για να τα κάνεις save και να σου δώσουν έμπνευση. Οι 2 είναι γαλλίδες και πιο minimal και τα american girls έχουν πιο έντονες εμφανίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ5 beauty looks της Carrie Bradshaw που δεν θα ξεχάσουμε ΔΕΚ 14, 2021

4 beauty στιγμές που ξεχωρίσαμε στην σειρά Emily In Paris:

Emily

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Emily, κάτω από τους μπερέδες και τα bucket hats της, έχει τις χαλαρές μπούκλες που ζητάμε στο κομμωτήριο. Σε αυτό το look, ξεχωρίσαμε εκτός από τα μαλλιά, το μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και τα πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια της.

Sylvie

Το αφεντικό της Emily, η σικάτη Sylvie, ξεχωρίζει για τα ανέμελα μαλλιά της και τις curtain bangs- αφέλειές της που της δίνουν στυλ, σε συνδυασμό με το μακιγιάζ της, που είναι ιδανικό για κάθε μέρα.

Mindy

Η Mindy έχει πληθωρική προσωπικότητα και στύλ και μας άρεσε πολύ η εμφάνισή της με την messy αλογοουρά, το μαύρο eyeliner και τις έντονες βλεφαρίδες.

Camille

H Camille, έχει ξεχωρίσει και έχει πολλές που θέλουν να αντιγράψουν την εμφάνιση "δεν έχω προσπαθήσει πολύ". Τα waves με τη χωρίστρα στη μέση, αποτελούν μεγάλο trend, όπως και το glossy skin της με τα ροδαλά μάγουλα και το nude κραγιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 124 εβδομάδες
5 beauty looks της Carrie Bradshaw που δεν θα ξεχάσουμε
Αναπολούμε τα αγαπημένα μας, τώρα που επέστρεψε στις οθόνες μας
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 589 / position2: 1386
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb