ΜΑΛΛΙΑ

5 beauty looks της Carrie Bradshaw που δεν θα ξεχάσουμε

Αναπολούμε τα αγαπημένα μας, τώρα που επέστρεψε στις οθόνες μας

5 beauty looks της Carrie Bradshaw που δεν θα ξεχάσουμε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H  Carrie Bradshaw επέστρεψ στις οθόνες μας και κάνουμε μια αναδρομή στα αγαπημένα μας beauty looks. 

Η Carrie Bradsaw, η ηρωίδα της σειράς Sεx & The City, ήταν και είναι style icon για πολλές γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια. Όταν παιζόταν η σειρά, αλλά και μετά το τέλος της, τα outfits και οι ατάκες της Carrie, δεν λησμονήθηκαν ποτέ απο τις μεγαλύτερες θαυμάστριές της.

Σίγουρα βοήθησαν και οι 2 ταινίες ώστε να παραμένει για περισσότερο καιρό στο προσκήνιο, αλλά και η Sarah Jessica Parker, που πολλές φορές, εμφανίζεται με looks α λα Carrie στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Η συνέχεια της σειράς επέστρεψε στις οθόνες μας πριν απο λίγες ημέρες, με τον τίτλο “And Just Like That” και ήδη έχει ανάμεικτες κριτικές. Με αφορμή την επιστροφή της Carrie στις ζωές μας, ανατρέχουμε στα 5 beauty looks που δεν έχουμε ξεχάσει αυτά τα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΟι fans της Emily in Paris θα τρελαθούν με αυτήν την beauty συνεργασία ΝΟE 09, 2021

5 top beauty looks της Carrie Bradshaw:

The "Carrie Look"

Αυτό είναι το top αξέχαστο look της Carrie, καθώς είναι απο τους τίτλους και το promo της σειράς και έχει αντιγραφεί απο χιλιάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Τα μαλλιά με όγκο, πιασμένα μισά προς τα πάνω και το φυσικό μακιγιάζ, συμπληρώνουν την τούλινη χαρακτηριστική της φούστα.

Bob haircut & smokey eyes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κούρεμα που έχει επανέλθει φέτος δυναμικά, είναι το καρέ με όγκο. Το μακιγιάζ, είναι επίσης διαχρονικό, με τα smokey eyes και το κραγιόν σε nude απόχρωση.

The French Look

Η Carrie, ως παριζιάνα με το μπερέ και τα μακριά μαλλιά, κρατώντας τις τηγανιτές πατάτες, έχει γίνει viral. Το μακιγιάζ, είναι αρκετά φυσικό, με έντονα ζυγωματικά και χρώμα υγείας στο πρόσωπο.

Κότσος

Ο ψηλός κότσος της Carrie, δίνει vintage vibes μαζί με το κραγιόν σε κοκκινωπή απόχρωση και το floral φόρεμα.

Highlights

Τα μαλλιά της Carrie στην ταινία είναι απο τα καλύτερά της looks. Η πιο σκούρα βάση με τα ξανθά hightlights, ταίριαξαν με τις χαλαρές μπούκλες της και έχουν αποτελέσει έμπνευση για τα ραντεβού στα κομμωτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 128 εβδομάδες
Οι fans της Emily in Paris θα τρελαθούν με αυτήν την beauty συνεργασία
Skincare και makeup προϊόντα που θα λανσαριστούν σύντομα
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 1563 / position2: 2055
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb