ΜΑΛΛΙΑ

Τα 5 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις στις εορταστικές εξόδους

Διαφορετικά χτενίσματα για να επιλέξεις ανάλογα με το mood
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα 5 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις στις εορταστικές εξόδους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις στις εορταστικές εξόδους σου φέτος;

Κάθε φορά μας τυχαίνει να θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό με τα μαλλιά μας, αλλά όταν έρχεται εκείνη η ώρα πριν απο την έξοδο δεν θυμόμαστε κανένα χτένισμα και δε μας αρέσουν τα μαλλιά μας. Μπορεί να το έχεις πάθει, μπορεί και όχι.

Αν είσαι σε αυτήν την κατάσταση, που θέλεις κάτι διαφορετικό, αλλά δεν ξέρεις τι, βρήκαμε 5 χτενίσματα, άλλα πιο glam, άλλα πιο απλά, ώστε να επιλέξεις αυτό που θα σου ταιριάξει με την περίσταση.

Τα 5 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις στις εορταστικές εξόδους:

Κότσος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κότσος στην κορυφή του κεφαλιού, σε συνδυασμό με τις τούφες μπροστά στο πρόσωπο, είναι πάντα chic επιλογή. Επιπλέον, είναι τέλειο χτένισμα για όταν έχει υγρασία, ή έχεις bad hair day.

Στέκα

Μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την στέκα, το αγαπημένο hair accessory πολλών απο εμάς εδώ και λίγα χρόνια. Μια στέκα με πέρλες, πούλιες, ή ακόμα σατέν ή βελούδινη, σίγουρα θα δώσει "χαρακτήρα" σε ένα απλό χτένισμα.

Πλεξούδα

Ακόμα και αν έχεις στο μυαλό σου αυτό το χτένισμα ιδανικό για καλοκαίρι, ξανασκέψου το. Η πλεξούδα είναι εύκολη και φαίνεται ότι έχεις ασχοληθεί με τα μαλλιά σου. Ένα extra tip είναι να βλαλεις glitter (υπάρχουν spray στο εμπόριο) και να γίνει ακόμα πιο λαμπερή.

Χωρίστρα στη μέση με τσιμπιδάκια

Ένα απο τα αγαπημένα μας, είναι η χωρίστρα στη μέση με όγκο στα μαλλιά. Το έχει λατρέψει και η Gigi Hadid, μεταξύ άλλων. Είναι εύκολο, ταιριάζει σε κοντά και μακριά μαλλιά και μπορεί να αναβαθμιστεί με χρυσά τσιμπιδάκια.

Retro Vibes

Πρόκειται για ένα απο τα old time classic χτενίσματα. Οι retro μπούκλες με όγκο, θα ταιριάξουν με το φόρεμά σου και το κόκκινο κραγιόν (και όχι μόνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 121 εβδομάδες
Tα καλύτερα hacks στο μακιγιάζ από την Γαλλίδα make up artist Violette Fr
Tips με γαλλικό αέρα για glam εμφανίσεις
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
11 / position1: 333 / position2: 792
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb