ENTERTAINMENT

Σκάνδαλο: Νέα απιστία του Tristan Thompson, έφερε στον κόσμο ένα παιδί

H Maralee Nichols δηλώνει ότι ο μπασκετμπολίστας είναι ο βιολογικός πατέρας του μωρού της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σκάνδαλο: Νέα απιστία του Tristan Thompson, έφερε στον κόσμο ένα παιδί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα ατελείωτο deja vu ζει η Khloe Kardashian που όμως σε αντίθεση με τις υπόλοιπες υποθέσεις απιστίας του Tristan Thompson, αυτή τη φορά αντέδρασε πολύ διαφορετικά.

Σε δικαστικές διαμάχες εμπλέκεται ο Τristan, αφού μια γυναίκα στο Τέξας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του καλώντας τον να αναγνωρίσει το παιδί που ήρθε στον κόσμο στις 3 Δεκεμβρίου και να τη βοηθήσει σε οικονομικό επίπεδο.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι αρκετά δύσκολα για την 37χρονη Khloe Kardashian που ξανά ζει σαν σε μόνιμη λούπα, μνήμες από το παρελθόν, ειδικά τότε που είχε μόλις φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την True!

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι άφησε έγκυο την Maralee Nichols (personal trainer στο επάγγελμα) τον περασμένο Μάρτιο, παρότι αυτό το διάστημα διατηρούσε σχέση με την Khloe! Τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six αποκάλυψαν ότι η Nichols ισχυρίζεται ότι η Thompson ήθελε να κάνει έκτρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι επίσης προφανές από το πλαίσιο και την ουσία της επικοινωνίας τους ότι ο Tristan, επέμενε να κάνει έκτρωση», αναφέρουν τα έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Tristan...παραδέχθηκε πως είχε ερωτική επαφή με τη Nichols την ημέρα των γενεθλίων του (τον Μάρτιο του 2021), ενώ έχει αιτηθεί τεστ DNA προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 395 / position2: 998
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb