THINK

Πατριαρχία: Οι 12 πιο κακοποιητικοί celebrities ‑ Ποια είναι τα εγκλήματά τους

Όλοι συνεχίζουν τη ζωή τους εκτός φυλακής

Πατριαρχία: Οι 12 πιο κακοποιητικοί celebrities ‑ Ποια είναι τα εγκλήματά τους
@iamstevent / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πατριαρχία δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Οι άντρες και κυρίως όσοι έχουν ή νομίζουν ότι έχουν κάποιας μορφής εξουσίας συχνά παρεκτρέπονται και καταλήγουν σε καταστάσεις με ποινικές κυρώσεις.

Ορισμένοι από τους Celebrities της Αμερικής δυστυχώς έχουν εμπλακεί και αυτοί σε καταστάσεις που έχουν εκμεταλλευτεί την εξουσία τους και έχουν ασκήσει κακοποιητική συμπεριφορά σε άλλα πλάσματα.

Τα εγκλήματα φρικτά από κατοχή παιδικής πορνογραφίας μέχρι σeξουαλική κακοποίηση ενηλίκου και ανηλίκου.

Karl Malone

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karl Malone Fan Page (@karlmalone_32)

Ο Malone άφησε έγκυο τη τότε 13χρονη Gloria Bell όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 20 ετών και έπαιζε μπάσκετ για την Louisiana Tech. Ενώ ο Malone αρχικά δεν παραδέχτηκε ότι ήταν ο πατέρας της Demetress Bell, τελικά το δικαστήριο αποφανθεί ότι ο Malone ήταν πράγματι ο πατέρας.

Pete Townshend από τους The Who

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pete townshend (@yaggerdang)

Ο Townshend παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να αποκτήσει πρόσβαση σε ιστότοπο παιδικής πορνογραφίας, αλλά ισχυρίζεται ότι ήταν αθώος για οποιαδήποτε αδικοπραγία και ότι στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στον ιστότοπο. Ισχυρίζεται επίσης ότι ήθελε την πρόσβαση στον ιστότοπο για «ερευνητικούς σκοπούς». Ωστόσο, δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Rick James

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rick James (@rickjames)

Ο μουσικός και η τότε κοπέλα του, Tanya Hizaji, είχαν καλέσει μια 24χρονη στο σπίτι του James. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να φύγει αργότερα, ο James φέρεται να την έδεσε σε μια καρέκλα και αυτός και η Hizaji την χτύπησαν και την έκαψαν με μια καυτή πiπα. Ο James καταδικάστηκε για επίθεση και κράτημα της γυναίκας παρά τη θέλησή της, ωστόσο απέφυγε την κατηγορία για βασανιστήρια που πιθανότατα να τον οδηγούσε στη ισόβια φυλακή. Τελικά εξέτισε κάτι παραπάνω από δύο χρόνια πενταετούς κάθειρξης.

Don King

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη latinboxsports (@latinboxsports)

Ο διάσημος υποστηρικτής της πυγμαχίας, πάτησε μέχρι θανάτου έναν πρώην υπάλληλο του, επειδή του χρωστούσε 600 δολάρια.

Ο King κρίθηκε ένοχος για φόνο δεύτερου βαθμού, αλλά ο δικαστής μείωσε την ποινή του σε ανθρωποκτονία από αμέλεια. Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση κατ' ανώτατο όριο, αλλά του δόθηκε χάρη μετά από περίπου τέσσερα χρόνια από τον Jim Rhodes, ο οποίος ήταν εκείνη την περίοδο κυβερνήτης του Οχάιο.

Steven Tyler

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Tyler (@iamstevent)

Ο Steven Tyler ήταν σε σχέση με μια 16χρονή όταν εκείνος ήταν γύρω στα 25 του, γεγονός που καμάρωνε για αυτό στην αυτοβιογραφία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πραγματικότητα, ο Tyler έκανε λάθος ακόμη και την ηλικία της τότε κοπέλας του στο βιβλίο, ισχυριζόμενος ότι το κορίτσι - που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η Julia Holcomb - ήταν μόλις 14 ετών όταν γνωρίστηκαν το 1973.

Όταν η Julia Holcomb είπε την ιστορία από τη δική της οπτική γωνία, ισχυρίστηκε ότι ο Tyler έπεισε τη μητέρα της να τον αφήσει να αναλάβει τη νόμιμη κηδεμονία της για να μπορέσει να ταξιδέψει μαζί του σε περιοδεία. Ισχυρίζεται επίσης ότι έμεινε έγκυος στα 17 της και ο Tyler την έπεισε να κάνει έκτρωση.

Jon Hamm

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Hamm (@jonhamm_officially)

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου και του σχολείου, στον Hamm έγινε μια μήνυση το 1991 που περιέγραφε πώς ένας ο ηθοποιός για χάρη της κολεγιακής του αδελφότητας, ξυλοκόπησε ένα συμφοιτητή του με κουπί, έπειτα τον έσερνε από τα γεννητικά του όργανα και τελικώς έβαλε στο παντελόνι του φωτιά. Οι ποινικές διώξεις υποβλήθηκαν και ο Hamm τέθηκε υπό αναστολή.

Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Kiedis Daily (@anthonykiedisdaily)

Στην αυτοβιογραφία του, Scar Tissue, το 2005, ο Kiedis περιέγραψε μια περίπτωση, όπου έκανε σeξ με ένα κορίτσι που νόμιζε ότι ήταν 18 ετών, αλλά που αργότερα του είπε ότι ήταν μόλις 14. Διηγείται δε, πώς του αποκάλυψε την ηλικία της και του είπε ότι ο πατέρας της ήταν ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή. Ωστόσο αυτό δεν τον έκανε να απομακρυνθεί μιας και ενώ ήξερε «έκανε σeξ μαζί της για άλλη μια φορά». Ο τραγουδιστής ήταν τότε 23 ετών.

Chris Brown

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BREEZY (@chrisbrownofficial)

Ο Chris Brown επιτέθηκε βίαια στη Rihanna και κατηγορήθηκε για πολλές ακόμα επιθέσεις τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών της Karreuche Tran. Η Tran άσκησε για 5 χρόνια περιοριστικά μέτρα στον τραγουδιστή.

Για την επίθεσή του στην Rihanna, ο Brown τέθηκε σε αναστολή και έλαβε και περιοριστικά μέτρα, ενώ του επιβλήθηκε και κοινωφελής εργασία. Αργότερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση για παραβίαση της αναστολής του. Ωστόσο ο τραγουδιστής έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς για επίθεση εναντίον της Tran, ενώ ακόμα και σήμερα συνεχίζει να λαμβάνει βραβεία και υποψηφιότητες για τη μουσική του.

Victor Salva

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEEPERS CREEPERS 3 (@jeeperscreepers.3)

Ο Victor Salva, σκηνοθέτης των Jeepers Creepers, ομολόγησε την ενοχή του το 1988 για άσεμνη και απρεπή συμπεριφορά με ένα παιδί κάτω των 14 ετών, για πρωκτικo σeξ με ένα παιδί κάτω των 14 ετών και για παιδική πορνογραφία, μετά από κακοποίηση ενός 12χρονου «ηθοποιού» στα γυρίσματα μιας από τις ταινίες του.

Παιδική πορνογραφία βρέθηκε επίσης στο σπίτι του Salva, ο οποίος εξέτισε μόλις 15 μήνες στη φυλακή. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον κινηματογράφο συνέβη μετά την αποφυλάκισή του, συμπεριλαμβανομένου του Powder και ολόκληρου του franchise των Jeepers Creepers.

Woody Allen

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Woody Allen (@woody_allen_instagram)

Ο Woody Allen τράβηξε γυμνές φωτογραφίες —και αργότερα παντρεύτηκε— την κόρη της πρώην κοπέλας του ενώ ολοκλήρωνε την υιοθεσία των αδερφών της.

Τον Δεκέμβριο του 1991, ο Woody Allen οριστικοποίησε την υιοθεσία των δύο παιδιών της πρώην συντρόφου του Mia Farrow, Dylan και Moses. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε μια σeξουαλική σχέση με την άλλη κόρη του Farrow, Soon-Yi Previn, η οποία ήταν 21 ετών τότε ενώ ο Allen ήταν στα 50 του. Παντρεύτηκαν λίγο μετά και παραμένουν παντρεμένοι μέχρι σήμερα.

Η Woody Allen κατηγορήθηκε επίσης για σeξουαλική κακοποίηση της Dylan Farrow όταν ήταν 7 ετών. Η Dylan υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, αλλά το δικαστήριο απάλλαξε τον Allen από τις κατηγορίες.

Παρά τους ισχυρισμούς αυτούς, ένα δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε σε ξεχωριστή υπόθεση επιμέλειας ότι οι ενέργειες του Allen κατά την έναρξη σχέσης με την Previn, ενώ επίσημα ενεργούσε ως πατέρας των αδελφών της ήταν «εντελώς απαράδεκτες» και ότι, «τουλάχιστον, αποδεικνύει την απουσία οποιασδήποτε γονικής δεξιότητας».

Elvis Presley

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elvis Presley (@elvis)

Ο Elvis Presley γνώρισε τη σύζυγό του, Priscilla, όταν εκείνη ήταν 14 και εκείνος 24.

Σύμφωνα με την βιογραφία του τραγουδιστή, ο Elvis γνώρισε την Priscilla όταν εκείνη ήταν 14. Ο Presley ήταν 24 τότε. Αν και δεν παντρεύτηκαν έως ότου η Priscilla έγινε 21 ετών, οι δυο τους πέρασαν σημαντικό χρόνο μαζί ενώ η Priscilla ήταν ανήλικη και ακόμα στο γυμνάσιο. Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, ο Presley είπε ακόμη και ψέματα στους γονείς της Priscilla λέγοντας ότι θα έμεναν στο Λος Άντζελες και θα τους συνοδεύουν ανά πάσα στιγμή σε μια από τις επισκέψεις της Priscilla, μόνο που ο Presley τελικά πήγε με την Priscilla στο Λας Βέγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
10 / position1: 404 / position2: 12450
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb