Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Το trend με το σφουγγαρακι του make up στην κατάψυξη που μας έκανε εντύπωση

Γιατί βάζουν το beauty blender στην κατάψυξη;

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΝΟE 29, 2021

Το trend με το σφουγγαρακι του make up στην κατάψυξη που μας έκανε εντύπωση
Ray / Pexels

Νέο beauty hack απο τις Tiktokers, που πρέπει να μάθεις.

Ακόμα ένα tip που είδαμε πρόσφατα απο τις λάτρεις του makeup, είναι αυτό με το beauty blender, το σφουγγαράκι του foundation. Τι κάνουν; Το βάζουν στην κατάψυξη!

Μας έκανε αρχικά εντύπωση, αλλά τα κορίτσια που το έκαναν viral, εξηγούν τους λόγους. Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Παίρνεις το beauty blender, το βρέχεις και στην συνέχεια, το βάζεις τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη. Το βγάζεις και απλώνεις το foundation  στο πρόσωπό σου με αυτό.

@gwmakeup For a smooth & flawless finish try this!✨ #viral #makeuphack #beautyblender #foundationhack ♬ som original - 𝒈𝒓𝒖𝒏𝒈𝒆.🖤

Το #frozenbeautyblender, έχει εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Αυτό συμβαίνει, γιατί υποστηρίζουν ότι απλώνεται καλύτερα το makeup με αυτό και παράλληλα, δροσίζεται το δέρμα και φαίνεται πιο λαμπερό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΔεν θα πιστέψεις πως αφαιρούν οι TikTokers το βερνίκι νυχιών ΙΟΥΝ 05, 2021

Έχουμε μιλήσει, άλλωστε και για τα οφέλη του skin icing και τις celebrities που το λατρεύουν (δες εδώ). Οπότε, βρήκε την εφαρμογή του κι εδώ, απ’ότι φαίνεται.
Διαβάστε Ακόμη
Νύχια Πριν 86 εβδομάδες
Δεν θα πιστέψεις πως αφαιρούν οι TikTokers το βερνίκι νυχιών
Ένα διαφορετικό tip που έχει γίνει viral
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb