ENTERTAINMENT

«Bίωσα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια για ένα γκέι παιδί στην Ελλάδα του ’80»

O Παντελής Τουτουντζής συγκινεί με την εξομολόγηση του

Δημοσίευση ΝΟE 27, 2021
«Bίωσα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια για ένα γκέι παιδί στην Ελλάδα του ’80»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παντελής Τουτουντζής, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το bullying που βίωσε ως παιδί και για τη διαφορετικότητα.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το bullying

«Bίωσα τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια για ένα γκέι παιδί στην Ελλάδα του ’80, του ’90. Έχω μια ειλικρίνεια και με αυτό με έμαθαν οι γονείς μου να πορεύομαι. Όταν, λοιπόν, κατ’ αρχάς γεννιέται ένα παιδί δεν ξέρει τι του συμβαίνει και έχει να ντιλάρει αρχικά αυτό που από μόνο του είναι κάτι πάρα πολύ βαρύ για την ψυχολογία του. Αναρωτιέσαι από πολύ μικρή ηλικία τι είναι αυτό που σου συμβαίνει. Πως θα το ντιλάρεις; Θα το κρύψεις; Θα το πεις;

Αρχίζεις μετά και απορροφάς και τα εξωτερικά σημεία που είναι η παραβίαση, το bullying, το να είσαι δακτυλοδεικτούμενος. Έχεις εκατό ταλέντα, έχεις του κόσμου τα καλά και όλα παραγκωνίζονται γιατί μερικοί, τότε τουλάχιστον και ευτυχώς όχι ακόμα, σε βλέπουν ως κάτι το διαφορετικό. Αυτό για την παιδική ψυχολογία είναι πολύ τραυματικό. Βαρέθηκα να ζητιανεύω την ευτυχία μου.

Σκέψου, για κάποιον άνθρωπο πόσο όμορφη είναι αγκαλιά, το φιλί, ο έρωτας, η αποδοχή και για κάποιον άλλον άνθρωπο που δεν φταίει σε τίποτα να μην είναι. Να μην μπορεί να ονειρευτεί την οικογένεια, που δεν έκανα κανενός την χάρη, να μην μπορεί να ονειρευτεί το σπιτικό του, την αγάπη του, τον έρωτα, την συμπόνια.»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 195 / position2: 1024
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb