Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Survivor: «Βόμβα» με τα ονόματα διασήμων που μπαίνουν στο ριάλιτι

Άφωνη η Κατερίνα Καραβάτου


Δημοσίευση ΝΟE 27, 2021

Survivor: «Βόμβα» με τα ονόματα διασήμων που μπαίνουν στο ριάλιτι

Σε αγώνα δρόμου βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για το ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor. Ονόματα «βόμβα» στη λίστα των διασήμων με την Κατερίνα Καραβάτου να μένει άφωνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη, αρχές Δεκεμβρίου πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά και να έχουν κλείσει τα ονόματα των παικτών που συμμετέχουν στην ομάδα των διασήμων.

Οι υπεύθυνοι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου.

Η παραγωγή του Survivor έχει «πονοκεφαλιάσει» προσπαθώντας να βρει ποιοι θα είναι στην ομάδα των διασήμων, καθώς, μετά τα όχι τόσο πετυχημένα ριάλιτι του σταθμού, θέλουν το Survivor να ανατρέψει τα δεδομένα.

Οι αρνητικές προτάσεις όμως πέφτουν «βροχή», ενώ παλιότεροι παίκτες που είχαν δηλώσει ότι θα τους ενδιέφερε να συμμετέχουν στο ριάλιτι, φαίνεται πως τώρα κάνουν πίσω.

Μέχρι στιγμής, οι τρεις διάσημοι που έχουν πει το «ναι» στο κανάλι του Φαλήρου είναι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης και ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης.

Η συμμετοχή του Βαλάντη, ο οποίος είχε ακουστεί ότι θα είναι στο τηλεπαιχνίδι, μάλλον είναι αμφίβολη.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb