Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Emily Ratajkowski: Φοβόμουν να ποστάρω αυτή τη φωτογραφία

Το μοντέλο λέει πως έχει δεχτεί πολλά κακόβουλα σχόλια για το σώμα της

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 25, 2021

Emily Ratajkowski: Φοβόμουν να ποστάρω αυτή τη φωτογραφία

Η Emily Ratajkowski δημοσίευσε φωτογραφίες από πρόσφατη εμφάνισή της στο Instagram την Τετάρτη — αλλά είπε ότι δίσταζε να το κάνει λόγω της «διαμάχης» που θα μπορούσε να προκαλέσει. Το μοντέλο λέει πως έχει δεχτεί πολλά κακόβουλα σχόλια για το σώμα της.

"Σχεδόν δεν ήθελα να το ποστάρω αυτό επειδή ήξερα ότι θα προκαλούσε σχόλια, αλλά αυτό είναι το σώμα μου και εγώ δεν πρόκειται να ντρέπομαι!"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Σε αντίθεση με τα ενοχλητικά σχόλια που η ηθοποιός είπε ότι περίμενε να βρει, οι περισσότερες από τις παρατηρήσεις στην ενότητα των σχολίων της ήταν πολύ θετικές.

Η συνάδελφος μοντέλο Amelia Gray Hamlin σχολίασε, "Omfg". Ωστόσο, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ratajkowski μίλησε για το μίσος που ισχυρίζεται ότι έχει λάβει για το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. Έγραψε πως πολλές γυναίκες της επιτέθηκαν όταν ανέβαζε φωτογραφίες μετά την εγκυμοσύνη, έχοντας επανέλθει πολύ άμεσα μετά τον τοκετό, λέγοντας πως δημιουργεί μη ρεαλιστικές προσδοκίες στις άλλες γυναίκες.

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb