ENTERTAINMENT

Madwalk: 7 φορές άλλαξε η Δούκισσα Νομικού

Τα 2 σούπερ σέξι κοφτά φορέματα με το γυμνό πλαϊνό

Δημοσίευση ΝΟE 24, 2021
Madwalk: 7 φορές άλλαξε η Δούκισσα Νομικού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από δυο χρόνια απουσίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής, το MadWalk στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

Για 11η χρονιά το Fashion Music Project συγκέντρωσε κορυφαίους σχεδιαστές μόδας και τους ένωσε με διάφορους καλλιτέχνες.

Η Δούκισσα Νομικού με μεγάλο ενθουσιάσμο καλωσόρισε το κοινό: «Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο Madwalk 2021. Τι κάνετε; Πώς είστε; Χαίρομαι πολύ γιατί μετά από δύο χρόνια με το Madwalk χωρίς κοινό, είμαστε φέτος και πάλι όλοι εδώ μαζί». Δίπλα της ήταν η μητέρα της Ούρσουλα, η οποία βρέθηκε στις πρώτες θέσεις χαρίζοντας στη Δούκισσα Νομικού το πιο ζεστό της χειροκρότημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε απαστράπτουσα πάνω στη σκηνή και άλλαξε όχι μία, όχι δύο αλλά επτά φορές επιλέγοντας υπέροχες δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Απόστολος Μητρόπουλος, Σίλια Κριθαριώτη, Δημήτρης Πέτρου, Λένα Κατσανίδου, Σωτήρης Γεωργίου, Βασίλης Ζούλιας, Βρεττός Βρεττάκος ήταν οι σχεδιαστές του συμμετείχαν στο φετινό Madwalk με τη Δούκισσα Νομικού, μάλιστα, να φοράει και κάποιες δημιουργίες των συγκεκριμένων σχεδιαστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Mega έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λαμπερή παρουσιάστρια άλλαζε ρούχα σχεδόν μετά από κάθε act, φόρεσε πληθώρα χρωμάτων και το ένα ήταν πιο εντυπωσιακό από το άλλο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 333 / position2: 3239
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb