ENTERTAINMENT

Πώς η Olivia Troye κόντεψε να απολυθεί από το Λευκό Οίκο, εξαιτίας της Taylor Swift

Ιστορίες πίσω από τις κλειστές πόρτες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς η Olivia Troye κόντεψε να απολυθεί από το Λευκό Οίκο, εξαιτίας της Taylor Swift

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως φαίνεται, το να ακούς τη μουσική της Taylor Swift ενώ εργάζεσαι για την κυβέρνηση του Trump ήταν λάθος. Γιατί; Θα μάθεις παρακάτω.

Το 2019, η Olivia Troye, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρώην αντιπροέδρου Mike Pence, αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα... ενώ άκουγε τo album της Taylor Swift στη δουλειά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο "All In with Chris Hayes" του MSNBC, η Troye θυμήθηκε μια στιγμή που της έμεινε χαραγμένη στη μνήμη, γιατί την έκανε να αγχωθεί πολύ για τη θέση της.

«Επέστρεψα και έπαιζα τραγούδια της Taylor Swift πολύ δυνατά στο γραφείο μου εκείνο το βράδυ», είπε στον Chris Hayes. «Ξαφνικά ένας συνάδελφος μου, μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε: «Προσπαθείς να απολυθείς;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Troye ρώτησε το συνάδελφό της γιατί το να ακούει τη Swift ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. «Λοιπόν, δεν νομίζω ότι είναι θαυμάστρια του Τrump και ας ελπίσουμε πως δεν θα φτάσει στα αυτιά του αυτό που μόλις έγινε», της είπε.

Η Troye είπε στον Hayes ότι αυτού του είδους η λογοκρισία την έκανε να «φοβάται για το μέλλον της χώρας».

Από τότε που εγκατέλειψε τη δουλειά της στην κυβέρνηση Trump πάντως, η Troye έχει μιλήσει σε πολλές συνεντεύξεις σχετικά με τις εμπειρίες της στον Λευκό Οίκο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 337 / position2: 749
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb