ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ 7 GIRL BOSSES THINK
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Δούκισσα Νομικού βρήκε το μυστικό της επαγγελματικής επιτυχίας μέσα από τη δημιουργία

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο, πλέον είναι και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Η Δούκισσα Νομικού βρήκε το μυστικό της επαγγελματικής επιτυχίας μέσα από τη δημιουργία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Δούκισσα Νομικού την γνωρίσαμε το 2007 όταν στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ANT1. Στη συνέχεια η καριέρα της πήρε την ανιούσα. Συμπαρουσίασε πολλές εκπομπές μεταξύ των οποίων ο «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» και το πρώτο «Just the 2 Of Us», δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Οι περισσότεροι την θυμόμαστε δίπλα στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στη σατιρική εκπομπή «Όλα», όπου παρέμεινε για 5 σεζόν. Η καριέρα της όμως μετράει και πολλές ακόμα επιτυχίες. Η Δούκισσα τα τελευταία έξι χρόνια έχει αναλάβει την παρουσίαση μερικών από των μεγαλύτερων project της ελληνικής τηλεόρασης (Dancing with the Stars, So You Think You Can Dance, The Voice of Greece).

Το όνομα της πλέον είναι συνυφασμένο με την επιτυχία. Η Δούκισσα όμως δεν είναι μόνο παρουσιάστρια. Η καριέρα της ως μοντέλο είναι εξίσου επιτυχημένη, καθώς έχει περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει γίνει εξώφυλλο για όλα τα μεγάλα εγχώρια γυναικεία περιοδικά.

Έχοντας καταξιωθεί επαγγελματικά η Δούκισσα αποφάσισε να δημιουργήσει και την δική της οικογένεια. Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και πλέον έχουν δύο υγιέστατα παιδιά. Και σαν όλα αυτά να μην είναι αρκετά η Δούκισσα Νομικού πλέον είναι και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Έχει λανσάρει την «The Love Collection» με τα δύο D ως σήμα κατατεθέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με το πέρασμα των χρόνων, συνειδητοποίησα δύο πράγματα για τον εαυτό μου: Πρώτον, ότι ποτέ δεν θα σταματήσω να δουλεύω και να είμαι δημιουργική και, δεύτερον, ότι λατρεύω τις περιπέτειες. Μια τέτοια λοιπόν είναι και το e-shop Doukissa Nomikou. Μια νέα -όχι μόνο επαγγελματική αλλά και προσωπική- περιπέτεια που θα τολμούσα να πω πως είναι και η πιο αγαπημένη από όλες, αφού γεννήθηκε, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε μια περίοδο που νιώθω κυριολεκτικά πως ξεχειλίζω από αγάπη. Βλέπεις, ως μαμά δύο παιδιών πλέον, είμαι σίγουρη για αυτό που πάντα υποψιαζόμουν: Ότι η αγάπη είναι η πιο μαγική υπερδύναμη του σύμπαντος. Αυτή που σου δίνει φτερά να πετάξεις σε νέους ουρανούς, θάρρος να κολυμπήσεις σε αχαρτογράφητα μέχρι πρότινος νερά και ενθουσιασμό να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε καινούρια, συναρπαστικά projects»,λέει η Δούκισσα. Αλλά ας μάθουμε λίγα παραπάνω για εκείνη.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Collection (@doukissanomikoucollection)

Κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη! Πως αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση κοσμημάτων; Και ποιος σκέφτηκε την ιδέα των δύο D;

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησα πριν από δύο χρόνια λανσάροντας τη σειρά κοσμημάτων The Love Collection, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση πως θα είχε αυτή την εξέλιξη. Ουσιαστικά, ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο το αγαπημένο μου σύμβολο, την καρδιά που σχεδιάστηκε από την Αμαλία Αναστασοπούλου για την ημέρα του γάμου μου, όπου στο εσωτερικό της έχει τα δύο Δ σε ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες.

Για εμένα η συγκεκριμένη καρδιά συμβολίζει την αγνή και παντοτινή αγάπη, αλλά το σύμβολο έχει ένα βαθύτερο μήνυμα αφού ουσιαστικά πρόκειται για μία καρδιά όπου στο εσωτερικό της εμπεριέχει το σήμα της Ειρήνης. Love and Peace.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Collection (@doukissanomikoucollection)

Η εταιρεία λειτουργεί σχεδόν δύο χρόνια. Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε αντιμετωπίσει;

Δυσκολίες υπάρχουν πολλές, πόσω μάλλον για μία νέα επιχείρηση που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στα χρόνια του κορωνοϊόυ. Όμως η αγάπη και η στήριξη του κόσμου είναι η δύναμη να συνεχίζουμε, να βελτιωνόμαστε και να μεγαλώνουμε. Πλέον το brand DOUKISSA NOMIKOU πέρα από τα κοσμήματα έχει και Beauty κατηγορία με άρωμα και κρέμα σώματος.

"Μέχρι στιγμής φτιάχνω κοσμήματα που θέλω να φοράω η ίδια και δεν τα βρίσκω αλλού"

Νιώθετε ότι επικοινωνείτε καλύτερα με τις γυναίκες μέσα από τα κοσμήματα;

Όχι μόνο με τις γυναίκες αλλά και με τους άντρες. Πολλοί άντρες απευθύνονται σε εμάς γιατί θέλουν να αγοράσουν δώρα για τις γυναίκες τους, τις μητέρες τους, τις κόρες τους.

Μάλιστα έχουμε και περιπτώσεις ανδρών που διαλέγουν το μονόπετρο που θα χαρίσουν στη σύντροφό τους από την Bridal Collection που έχουμε.

Με συγκινεί το γεγονός ότι η αγάπη, που ήταν η κινητήριος δύναμη αυτού του brand, εξαπλώνεται.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Collection (@doukissanomikoucollection)

Οι συλλογές σας αφορούν κυρίως γυναικείο κοινό. Πιστεύετε ότι είναι πιο ανοιχτή η γυναικεία αγορά; Σκέφτεστε να επεκταθείτε και σε αντρικά κοσμήματα;

Μέχρι στιγμής φτιάχνω κοσμήματα που θέλω να φοράω η ίδια και δεν τα βρίσκω αλλού. Φτιάχνω κοσμήματα για εμένα και για όλες μου τις φίλες σε όλο τον κόσμο. Ναι, πλέον στέλνουμε και στο εξωτερικό και είμαι ενθουσιασμένη που ένα κομμάτι της καρδιάς μου ταξιδεύει παντού. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με το αντρικό κόσμημα, χρειάζομαι κάποιον να με εμπνεύσει... Ο άντρας μου δεν φοράει κοσμήματα επομένως μου λείπει το κίνητρο (γέλια).

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Collection (@doukissanomikoucollection)

<㙑_T_栨rc="http://www.instagram.com/embed.js" type="text/javascript">

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η γυναίκα επιχειρηματίας; Πιστεύετε πως διαφέρουν από όσα έχει να αντιμετωπίσει ένας άντρας;

Δεν μου αρέσει αυτός ο διαχωρισμός. Υπάρχουν παγκοσμίως πάρα πολλές πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες. Αν με ρωτάτε απολαμβάνω πολύ και αυτόν τον ρόλο. Όπως απολαμβάνω και τον ρόλο της μαμάς, της συζύγου, της κόρης, της φίλης.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Collection (@doukissanomikoucollection)

Τι σας τρομάζει περισσότερο για το μέλλον και τι εύχεστε;

​Με τρομάζει το άγνωστο και η απομόνωση. Εύχομαι να βγούμε δυνατοί και ενωμένοι μετά από όλο αυτό που βιώνουμε.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
14 / position1: 667 / position2: 1324
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb