Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Babylights: H πιο hot τάση σήμερα για να φωτίσεις το χρώμα των μαλλιών σου

Θα το προτιμήσεις αν φοβάσαι μια μεγάλη αλλαγή

Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δημοσίευση ΝΟE 16, 2021

Babylights: H πιο hot τάση σήμερα για να φωτίσεις το χρώμα των μαλλιών σου
@rocky_barnes

Μήπως θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου, αλλά φοβάσαι να το τολμήσεις; Τότε, η καλύτερη λύση είναι να ξεκινήσεις με babylights.

Η τάση αυτή δεν είναι κάτι νέο, ωστόσο, ζητήθηκε και συζητήθηκε πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο λόγος είναι, ότι πρόκειται για μια πιο φυσική αλλαγή σε σχέση με τις κλασικές ανταύγειες ή το μπαλαγιάζ. Στην ουσία, η τεχνική πήρε το ονομά της, από τα μαλλιά των παιδιών που ανοίγουν φυσικά από τον ήλιο και δημιουργούνται ανταύγειες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALBA CASADO🖤 (@_albacasadohairdresser_)

Η συγκεκριμένη τεχνική, προτιμάται πολύ απο γυναίκες που δεν θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους, ή τα βάφουν πρώτη φορά. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για μικρή αλλαγή στο χρώμα, που το φωτίζει απλώς. Δεν είναι ιδανική μόνο για το καλοκαίρι, αλλά καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Η διαφορά σε σχέση με αλλες τεχνικές

Οι babylights, είναι περίπου έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτές απο το χρώμα των μαλλιών, σα να άνοιξαν από το φως του ήλιου. Μια διαφορά που έχουν απο τις ανταύγειες, είναι ότι οι τούφες που θα βαφτούν, επιλέγονται τυχαία. Επιπλέον, σε αντίθεση με το ombre look, το χρώμα δεν είναι στις άκρες των μαλλιών αλλά σε όλο το μήκος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Saati (@georgesaatie)

Επιπλέον, είναι εύκολη η συντήρηση του χρώματος, γιατί δεν θέλει συνεχώς ανανέωση. Η colorist Aura Friedman, θεωρεί, μάλιστα, ότι είναι ιδανικές για όσες έχουν λεπτή τρίχα. Σημαντικό, επίσης, είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα και μήκος μαλλιών.
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb