ENTERTAINMENT

Όσα δεν είδαμε από τον γκράντε γάμο της Paris Hilton: To πανάκριβο νυφικό και οι καλεσμένοι

Η Paris Hilton παντρεύτηκε τον Carter Reum στο κτήμα του αείμνηστου παππού της Barron στο Bel-Air
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όσα δεν είδαμε από τον γκράντε γάμο της Paris Hilton: To πανάκριβο νυφικό και οι καλεσμένοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Paris Hilton παντρεύτηκε τον Carter Reum την Πέμπτη με προσαρμοσμένο φόρεμα Oscar de la Renta στο κτήμα του αείμνηστου παππού της Barron στο Bel-Air. O γαμπρός άρχισε μάλιστα να κλαίει από συγκίνηση όταν εκείνη περπάτησε στο διάδρομο με το εντυπωσιακό look.

Η DJ, tv persona, super famous celeb και επιχειρηματίας είπε "I do" με ένα λαμπερό νυφικό, με μακριά μανίκια καλυμμένα με κέντημα λουλουδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

«Περάσαμε μήνες σχεδιάζοντας το φόρεμά μου ώσπου να φτάσει την τελειότητα με τους εκπληκτικούς σχεδιαστές Oscar de la Renta, Fernando Garcia και Laura Kim», είπε η Hilton στη Vogue για το νυφικό της στυλ.

«Μου αρέσει το πώς έγινε. Ήθελα κάτι που να είναι διαχρονικό, κομψό, σικ και εμβληματικό, και είμαι τόσο χαρούμενη». 

Συμπλήρωσε την εμφάνιση με έναν κομψό κότσο, έχοντας ως μικρές λεπτομέρειες στα μαλλιά της headjewelleries τα οποία ο κομμωτής Eduardo Ponce σχεδίασε χρησιμοποιώντας προϊόντα μαλλιών UNITE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η συνολική μας λογική στο λουκ ήταν η 'διαχρονική ομορφιά'», είπε ο Ponce σε δηλώσεις του. «Θέλαμε η Paris να φαίνεται φρέσκια και κομψή! Το φόρεμα είναι ένα αριστούργημα και δεν θέλαμε να το παρακάνουμε». Πάνω στον κότσο έβαλε ένα ασορτί προσαρμοσμένο πέπλο Oscar de la Renta. Φυσικά, η Hilton δεν έμεινε μόνο σε ένα ντύσιμο, καθώς η σταρ άλλαξε τουλάχιστον τρεις ακόμη φορές, κάνοντας νέες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της μεγάλης της ημέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η τελετή του Μπέβερλι Χιλς της Πέμπτης ήταν μόνο μια πτυχή του γάμου. Δεν πιστεύατε ότι ένας γάμος Hilton θα γινόταν μέσα σε ένα απόγευμα, σωστά; 

Μετά την επίσημη τελετή, την Παρασκευή οι καλεσμένοι παρακολούθησαν ένα καρναβάλι στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες. Κατόπιν αυτού, το Σάββατο οι εορτασμοί συνεχίστηκαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η ηθοποιός Caroline D'Amore αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή Pizza Girl talkshop live ότι η Paris ζήτησε από τους καλεσμένους να κάνουν πολλαπλές αλλαγές στο ντύσιμο, σύμφωνα με διαφορετικές πτυχές των διαφόρων εκδηλώσεων του γάμου.

Στο καρναβάλι της Σάντα Μόνικα την Παρασκευή το βράδυ, ήταν προαπαιτούμενο να φορούν όλοι ρούχα σε φλούο χρώματα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Στο γάμο παρευρέθησαν παλιές της φίλες μεταξύ άλλων, όπως η Kim Kardashian, η Nicole Richie, η Paula Abdul, η Rachel Zoe, η Demi Lovato, η Bebe Rexha, η Emma Roberts και η Kimora Lee Simmons.

Η Paris Hilton και ο Carter Reum φιλοξένησαν την τρίτη και τελευταία τους βραδιά γαμήλιων εορτασμών το Σάββατο το βράδυ.

Οι νεόνυμφοι επέστρεψαν στο μέρος όπου παντρεύτηκαν την Πέμπτη, στο κτήμα στο Bel-Air του αείμνηστου παππού της νύφης, Barron Hilton - για ένα τεράστιο πάρτι με τις οικογένειες και τους διάσημους φίλους τους.

Όπως φαίνεται οι καλεσμένοι τους ντύθηκαν για να εντυπωσιάσουν με πολυτελή φορέματα και κοστούμια. Η Paris φαινόταν εκπληκτική με μια διάφανη τουαλέτα μέχρι το πάτωμα καλυμμένη με ασημένια αστέρια από πάνω μέχρι κάτω. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό updo και ένα glam smokey eye.

Ο Reum, φόρεσε ένα ολόμαυρο κοστούμι με μαύρα παπούτσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 2607 / position2: 2927
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb