Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Το πιο παρεξηγημένο στυλ στα μαλλιά επιστρέφει και κάποιες χαιρόμαστε

Yπάρχει μια ανατροπή στο styling του 2021

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 16, 2021

Το πιο παρεξηγημένο στυλ στα μαλλιά επιστρέφει και κάποιες χαιρόμαστε

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η δεκαετία του 1980 είναι πολύ πίσω μας - αλλά είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή η δεκαετία έφερε επανάσταση στη μόδα για πάντα.

Σχεδόν 40 χρόνια αργότερα, εξακολουθούμε να αντλούμε επιρροή από άτομα όπως η πριγκίπισσα Diana, η Julia Roberts και η Sarah Jessica Parker. 

Έχοντας αυτό κατά νου, ωστόσο, δεν χρειάζεται κάθε τάση να επιστρέφει. Πολλές θα πουν πως η περμανάντ είναι μια από αυτές τις τάσεις. Με χαρά εμείς πάντως σας ανακοινώνουμε ότι η περμανάντ του '80 επιστρέφει δυναμικά. Όμως, υπάρχει μια ανατροπή του 2021! Δεν είναι υπερβολική, δεν είναι ογκώδης, δεν είναι εκκεντρική! Πώς γίνεται κάτι τέτοιο;

Για να απαντήσουμε σε αυτό, πρέπει πρώτα να καθορίσουμε τι είναι στην πραγματικότητα μια περμανάντ. Όσες έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά ίσως τα ξέρουν ήδη.

Τα σγουρά μαλλιά είναι φανταστικά - δίνουν τύπο στην κάθε μία, που αν βρει το κούρεμα που της ταιριάζει, θα είναι ακαταμάχητη.

Οι περμανάντ είναι ειδικά σχεδιασμένες για να δίνουν όγκο στα ίσια μαλλιά. Οι χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται για να σπάσουν τα μαλλιά και να τα "κολλήσουν" ξανά μεταξύ τους σε μπούκλες ή κυματισμούς. Στη συνέχεια, τα μαλλιά σας τυλίγονται για να σταθεροποιηθεί η περμανάντ, προτού εφαρμοστεί μια λοσιόν και ξεπλυθεί.

Σύμφωνα με τον Stylist, η ίδια η τεχνολογία περμανάντ δεν έχει προχωρήσει ιδιαίτερα. Προχώρησαν όμως τα κουρέματα που τις... συνοδεύουν! Έτσι, τα choppy bobs, τα pixie cuts και τα layered waves είναι όλα must και τα λατρεύουμε!

Είναι αρκετά απλό να πετύχεις τη διαχρονική εμφάνιση που φέρουν οι Julia Roberts, Cher και Sarah Jessica Parker. Και να θυμάσαι....το κλειδί είναι να κόβεις τις ταλαιπωρημένες σου άκρες αφού τελειώσει η διαδικασία για να φαίνονται υγιή!

Η περμανάντ ή η φόρμα μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να αποκτήσουν μόνιμα όγκο, και χρειάζεται μόνο λίγο προϊόν για μπούκλες έτσι ώστε να στυλιζαριστούν. Φυσικά, δεν είναι στη μόδα η πολύ λεπτή μπούκλα και το μαλλι τηγάνι της δεκαετίας του 80!




Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb