MAKEUP

Πες μας την αγαπημένη σου μάγισσα να σου πούμε το κραγιόν σου 

Witches από αγαπημένες ταινίες και σειρές
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πες μας την αγαπημένη σου μάγισσα να σου πούμε το κραγιόν σου 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Halloween is on! Αν σ’αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές με μάγισσες, αλλά έχεις και λατρεία για τα κραγιόν, συνέχισε την ανάγνωση.

Οι αγαπημένες μας μάγισσες, μας έχουν συντροφεύσει όχι μόνο σε μαραθώνιους Halloween, αλλά και πολλές φορές ακόμη. Οι σειρές και οι ταινίες που έχουν ως πρωταγωνίστριες witches, μας αρέσουν πολύ και βρήκαμε την beauty προσέγγιση που θα σου ταιριάξει.

Πες μας την αγαπημένη σου μάγισσα να σου πούμε το κραγιόν σου:

Samantha Stephens - Bewitched

Μια παλιά και αγαπημένη μάγισσα, η Samantha Stephens στο Bewitched, ζει μια απλή ζωή με την οικογένειά της. Το μακιγιάζ που επιλέγει με έντονα χείλη και nude χρώματα, μας οδηγεί στην επιλογή ένος Haute Couture κραγιόν σε plump απόχρωση.

Dior - Diorific

Βρες το εδώ

Sally & Gillian Owens- Practical Magic 

Οι αδερφές Sally και Gillian Owens, είναι ένα αχτύπητο δίδυμο που κάνει μαγικά φίλτρα. Τις αγαπήσαμε στα late 90s για το στύλ τους. Το κραγιόν που τους ταιριάζει είναι ένα φυσικό nude με υφή balm.

Bobbi Brown - Crushed Lip Color

Βρες το εδώ 

Sabrina Spellman- Chilling Adventures of Sabrina

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απο την 'Sabrina the Teenage Witch’, πήγαμε στην πιο spooky εκδοχή της Sabrina Spellman. Ένα στυλ που έχει εμπνεύσει πολλά κοστούμια Halloween, συνοδεύεται με ένα έντονο κραγιόν που κλέβει την παράσταση.

Rafiant- Matt Lasting Lip Color

Βρες το εδώ 

Hermione Granger- Harry Potter

Η αγαπημένη μας μικρή μάγισσα Hermione Granger, φίλη του Harry Potter, έχει ένα πιο geeky style. Το κραγιόν που ταιριάζει με τη natural εμφάνισή της, είναι φυσικό ροζ, σχεδόν σα να μην υπάρχει.

Max Factor Colour Elixir Lipstick

Βρες το εδώ 

Cassie Nightingale - The Good Witch

Η καλή μάγισσα Cassie Nightingale, είναι πάντα κομψή και ευγενική. Το μακιγιάζ της είναι προσεγμένο και όχι πολύ έντονο, γι’αυτό επιλέγουμε γι’αυτήν ένα κρεμώδες κραγιόν.

Erre Due - Creamy Lipstick

Βρες το εδώ 

Maleficent

Η Maleficent, έχει γίνει επίσης, αγαπημένη στολή στα Halloween Parties. Μια ισχυρή μάγισσαν σαν αυτήν, δεν θα μπορούσε να φορά μόνο ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν.

MAC - Lustre Lipstick

Βρες το εδώ

Piper, Phoebe & Prue Halliwell - Charmed

Ακόμα μια οικογένεια μαγισσών που μας έκανε παρέα πριν χρόνια, είναι οι αδερφές ‘Charmed’, Piper, Phoebe και Prue Halliwell. Ανάμεσα στα ξόρκια τους, προλαβαίνουν να είναι όμορφες πάντα, με μακιγιάζ σε τόνους ροζ και φυσικούς. Το κραγιόν τους είναι ένα second skin, που γίνεται ένα με τα χείλη σε ροζ απόχρωση.

ARMANI- Lip Magnet

Βρες το εδώ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 681 / position2: 2179
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb