ΜΑΛΛΙΑ

Αν έχεις λεπτή τρίχα αυτά τα κουρέματα θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σου 

Τα κουρέματα που θα σε βοηθήσουν με τα λεπτά, άτονα μαλλιά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αν έχεις λεπτή τρίχα αυτά τα κουρέματα θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σου 
Moose Photos /Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είσαι απο αυτές που έχουν λεπτή τρίχα και καθόλου όγκο στα μαλλιά, join the club.

Μπορεί τα λεπτά μαλλιά να είναι βολικά όταν θέλουμε να τα πιάσουμε και να γίνουν πιο sleek, αλλά στο ζήτημα του όγκου υστερούν. Υπάρχουν τρόποι styling, αλλά και κουρέματα, που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να αποκτήσουν volume. 

Τα κουρέματα και ο συνδυασμός αυτών, με την σωστή περιποίηση, θα αναδείξουν τα μαλλιά σου. Αρκεί να συμβουλευτείς και να εμπιστευτείς τον κομμωτή σου και φυσικά, να έχεις όρεξη για μια αλλαγή. 

Δες τα κουρεματα που θα δωσουν ογκο στα μαλλια σου:

Layers

Τα Layers βοηθούν ακόμα και τα μακριά άτονα μαλλιά, να “σηκωθούν” λίγο πιο πάνω. Δεν είναι μονοκόμματα και βαριά στο ίδιο μήκος, επομένως, όταν τα στεγνώνεις και ειδικά όταν κάνεις μπούκλες, θα φαίνονται πιο πλούσια. Λειτουργεί ακόμα καλύτερα και στο μακρύ καρέ, που έχει και λιγότερο βάρος απο τα μακριά μαλλιά. Δες εδώ και ενα πολύ σημαντικό τρικ των κομμωτών για να δώσεις όγκο στο χτένισμά σου.

Bob

Το bobcat, το δημοφιλές κούρεμα της χρονιάς, έχει αγαπηθεί απο celebrities και γυναίκες σε όλον τον κόσμο (δες εδώ). Ένας σημαντικός λόγος, είναι ότι δίνει όγκο στα μαλλιά και κίνηση. Επειδή μπορεί να έχει και ασύμμετρο κόψιμο, δίνει αυτό το εφέ που θέλουμε. 

Curtain Bangs

Οι curtain bangs δεν είναι ακριβώς κούρεμα απο μόνες τους, αλλά μπορούν να δώσουν την ψευδαίσθηση του όγκου στα μαλλιά. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν κόβουμε τα μαλλιά μπροστά στο πρόσωπο, δεν φαίνονται πια τόσο μονοκόμματα και “κολλημένα” τα μαλλιά μας. Αν συνδυαστεί και με layers, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 123 εβδομάδες
Bobcat: To αγαπημένο κούρεμα των celebrities είναι το hot της σεζόν
Ευκαιρία για αλλαγή και ανανέωση
Λουκία Σανιδά
Μαλλιά Πριν 122 εβδομάδες
To συστατικό που χρειάζεσαι για πιο μακριά μαλλιά
Είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των μαλλιών σου
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb