Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της

Ακούγοντας την εξομολόγηση της Μαίρης Μπάρκουλη, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της


Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2021

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η γυναίκα του αποθανόντα ηθοποιού, Μαίρη Μπάρκουλη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έχοντας στο πλευρό της τον γιο της, Νίκο.

Όλα όσα γνωστοποίησε η γυναίκα έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να «λυγίσει» και να κλάψει on air.

«Κάποια στιγμή με πιάνει μία κυρία από το γηροκομείο και μου λέει "Ξέρεις τι κάνει το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες". Τον ρώτησε ένας κύριος γιατί τόσο μικρό παιδί δουλεύει και εκείνος είπε για να μαζέψει λεφτά, να βγάλει τον μπαμπά του όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί. Όσα συγγνώμη και αν του ζητήσω δεν θα εξιλεωθώ ποτέ για αυτό το παιδί. Την τελευταία φορά που μπήκε εντατική ο Ανδρέας, ήταν μόνο του στο σπίτι, δεν ήθελε να πάει πουθενά και έπεσε το ανοσοποιητικό του. Μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλι, που βάζουν στους καρκινοπαθείς, να μπορέσει το παιδί να καταπιεί έστω νερό», αυτά τα λόγια της Μαίρης Μπάρκουλη ήταν αρκετά για να συγκινηθεί η λαμπερή παρουσιάστρια και να αρχίσουν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια της.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb