Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η Μiley Cyrus που ξέρουμε: Η προβοκατόρικη φωτογράφηση που θα ξεσηκώσει

Η 28χρονη μουσικός δήλωσε ότι είναι μια... αληθινή «ροκ σταρ»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 21, 2021

Η Μiley Cyrus που ξέρουμε: Η προβοκατόρικη φωτογράφηση που θα ξεσηκώσει

Δεν φοβήθηκε ποτέ να εκφραστεί. Η Μiley Cyrus που ξέρουμε!

H Miley Cyrus αφέθηκε πλήρως στην φάση της και στο express yourself attitude με μια φωτογράφιση στο Nashville, στο αγρόκτημα της στο Τενεσί, καθώς φωτογραφήθηκε toplεss στο εξώφυλλο του Interview που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Η 28χρονη μουσικός δήλωσε ότι είναι μια... αληθινή «ροκ σταρ» έχοντας αυτόν τον απίστευτο αέρα στο στυλ της, σε ένα άλλο εξωφρενικό photoshoot.

Για το cover της για το θρυλικό «Nothing Else Matters» δήλωσε πως είναι για εκείνη μία τεράστια ευκαιρία να δείξει στον κόσμο την πραγματική της φωνή. «Είχα επιτέλους την ευκαιρία να ζήσω τον πραγματικό μου ήχο. Η φωνή μου είναι ο τρόπος να εξυπηρετώ τον εαυτό μου. Σε όλη μου την ζωή μου έλεγαν: "Γιατί ακούγεσαι σαν άντρας; Γιατί δεν μπορείς να τραγουδήσεις τις ψηλές οκτάβες;". Ήταν τιμή μου λοιπόν, που δεν χρειάστηκε να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι με τον τρόπο, που οι γυναίκες υποτίθεται πως πρέπει να τραγουδούν».

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb