ENTERTAINMENT

Η απίθανα γλυκιά φωτογραφία του Στέλιου Κρητικού με τα παιδιά του και το νεογέννητο αδερφάκι τους

Η ευτυχία αποτυπωμένη σε μια φωτογραφία - Στέλιος Κρητικός: To νέο μέλος της οικογένειας παρέα με τα αδέλφια της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η απίθανα γλυκιά φωτογραφία του Στέλιου Κρητικού με τα παιδιά του και το νεογέννητο αδερφάκι τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στέλιος Κρητικός έγινε μπαμπάς στις 25 Σεπτεμβρίου για τέταρτη φορά και είναι πολύ ευτυχισμένος. Έχει άλλωστε μια φανταστική οικογένεια, πολύ δεμένη και αγαπημένη, το βλέπεις αυτό άλλωστε σε κάθε story και post.

Την ευχάριστη είδηση μάλιστα, ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο δείχνοντας τον αριθμό 4  με το χέρι του και γράφοντας χαρακτηριστικά: "Γεννήσαμε".

«Το είχα ανακοινώσει και στο Survivor 2, πως με την επιστροφή μου θα ήθελα να βάζαμε μπρος για ένα ακόμη παιδί. Η Κάτια μού ζήτησε χρόνο ώστε να μεγαλώσει λίγο η Κόμησσα και να είναι σε θέση να δώσει όλη της την ενέργεια στο επόμενο παιδί... Οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εκτός από τον Στέλιο, το ζητούσε και η μικρή πολύ έντονα από πέρσι. Σε αυτό συνέβαλε και η περίοδος της καραντίνας που έβαλε σε αναστολή τη δουλειά μας, οπότε δεν είχαμε αυτό το κομμάτι που θα με δυσκόλευε υπό κανονικές συνθήκες», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο ΟΚ, ο ηθοποιός.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με όλα του τα παιδιά σχολιάζοντας πανευτυχής: "Κυριακάτικες αγκαλιές!". Είναι να μην χαμογελάει ο αγαπημένος ηθοποιός;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Kritikos (@stelioskritikos)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 533 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb