Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

O Pitt γιορτάζει με σαμπάνιες την απομάκρυνση της Jolie από το Chateau Miraval

Οι χωρισμένοι μάλλον γιορτάζουν συνεχώς ειδικά με τιμές ανα φυάλι στα 400 δολάρια


Δημοσίευση ΟΚΤ 19, 2021

O Pitt γιορτάζει με σαμπάνιες την απομάκρυνση της Jolie από το Chateau Miraval

Στα 400 δολάρια ανέρχεται η τιμή της - Είναι ελάχιστα τροποποιημένη από την προηγούμενη ER1

Με μία νέα σαμπάνια γιορτάζει ο Pitt τη νίκη του στην δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για το κτήμα Chateau Miraval, αφού η ηθοποιός πούλησε τελικά το μερίδιό της στον κολοσσό ποτών Tenute del Mondo.

Ο 57χρονος ηθοποιός δεν περίμενε αυτή την κίνηση, καθώς πίστευε ότι η πρώην σύζυγός του ήθελε πάση θυσία να «ξεφορτωθεί» το κτήμα στην Γαλλία, χωρίς καν να σκεφτεί το μέλλον της επιχείρησής τους.

«Εντυπωσιάστηκα πέρυσι με την επιτυχία της σαμπάνιας Fleur de Miraval ER1. Mε το ER2 ξεπεράσαμε κάθε όριο. Δημιουργήσαμε νέα ασυγκριτη ποιότητα. Κάθε έκδοση του Fleur de Miraval είναι μία συνεχής αναζήτηση για την ομορφιά, μία επιθυμία να δημιουργηθεί χώρος για όλες τις δυνατότητες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η ροζέ σαμπάνια (Exclusively Rosé 2) που θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα κοστίζει περίπου 400 δολάρια, ενώ οι φιάλες, που θα μοιραστούν στα ράφια των καταστημάτων ανέρχονται στις 22.000.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb