ΜΟΔΑ

Το naked dress της Lizzo είναι το φόρεμα που θέλουμε να βάλουμε όλες

Η σούπερ chic και sεxy εμφάνιση που όλες ζηλέψαμε
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το naked dress της Lizzo είναι το φόρεμα που θέλουμε να βάλουμε όλες
Photo via Cosmopolitan

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Lizzo είναι μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη παρουσία στην μουσική βιομηχανία. Δεν έχει καμία σχέση με τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς, δεν την νοιάζει καθόλου και παρόλα αυτά, είναι μια από τις πιο σeξι παρουσίες της διεθνούς show bizz.

Πρόσφατα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια έκανε μια εμφάνιση που όλες ζηλέψαμε, καθώς φόρεσε το πιο σeξι φόρεμα που θα μπορούσε να βρει και εντυπωσίασε τους πάντες. Βέβαια, αν ακολουθούσε τα στερεότυπα, η Lizzo σίγουρα δε θα είχε το "κατάλληλο σώμα" για να φορέσει κάτι τέτοιο.

Επειδή όμως η ίδια ξέρει ότι είναι μια θεά, αποφάσισε να ντυθεί αναλόγως και να κλέψει όλα τα βλέμματα στο πάρτι γενεθλίων της φίλης της, Cardi B. Έτσι λοιπόν η Lizzo φόρεσε το μωβ naked dress της και εκτός από κουκλάρα, δημιούργησε και ένα από τα ωριαότερα looks της χρονιάς.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Reisman (@matthewreisman)

Το ημιδιάφανο διχτυωτό φόρεμα της, ήταν γεμάτο με κρύσταλλα σε duo chrome μωβ και μπλε χρώμα, ενώ την δημιουργία του ανέλαβε ο Matthew Reisman. Κάτω από το αποκαλυπτικό ρούχο, η Lizzo φόρεσε ένα απλό εσώρουχο, δείχνοντας το juicy κορμί της στον κόσμο.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Ολοκλήρωσε το '90s look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Jimmy Choo, που βέβαια αντικατέστησε λίγο αργότερα με high top sneakers, που ήταν επίσης διακοσμημένα με κρύσταλλα. Αίσθηση έκαναν όμως και τα clips σε σχήμα πεταλούδας που φορούσε στα μαλλιά της και αναδείκνυαν το glamorous σύνολο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 522 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb