ENTERTAINMENT

Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά «Ίσως η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει από στενοχώρια»

Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει

Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2021
Συγκινεί η Θεοδώρα Βουτσά «Ίσως η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει από στενοχώρια»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Facebook της έκανε η Θεοδώρα Βουτσά αναφερόμενη στον πατέρα της, Κώστα Βουτσά, και τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Πρόκειται για post που έκανε χθες, Σάββατο πρωί, μέσω του προσωπικού προφίλ της στο Facebook. «Φίλοι αγαπημένοι, ο τέλειος συνδυασμός, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός, που τελειώνει ο ένας και που ξεκινάει ο άλλος», σχολίασε αρχικά.

Και όπως ανέφερε η Θεοδώρα Βουτσά, «τη θυμάμαι την κηδεία του Γιάννη. Είχαμε πάει με τον μπαμπά, οι δύο μας. Ηταν Δευτέρα, στο ρεπό των ηθοποιών. Στο Α' νεκροταφείο, εκεί που είναι και ο μπαμπάς τώρα. Ηταν πολιτική η κηδεία του Γιάννη. Ετσι ήθελε. Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει, ίσως η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει από στενοχώρια».

Επίσης, όπως εξηγεί η Θεοδώρα Βουτσά στην ανάρτησή της για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020, «όποτε έκλαιγε, ήταν δάκρυα χαράς, του στοίχισε πολύ ο χαμός του Γιάννη. Ευχομαι να βρίσκονται σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, πάλι μαζί, πάλι να δημιουργούν, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και να γεννούν Φως. Σας αγαπώ πολύ. Μου λείπετε πολύ».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 384 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb