ENTERTAINMENT

Μαρία Ηλιάκη: Με τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω να μιλήσω

Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη

Δημοσίευση ΟΚΤ 13, 2021
Μαρία Ηλιάκη: Με τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω να μιλήσω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει», λέει η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ήταν σήμερα η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως αν την καλέσει στο «Καλό μεσημεράκι», δεν θα πάει.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη συνέχισε: «Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει».

«Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Ηλιάκη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 350 / position2: 1039
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb