ENTERTAINMENT

Halsey: Δείχνει τις ραγάδες της μετά τη γέννα και μας εμπνέει όλες

Μπορεί στο Saturday Night Live να έδειχνε αψεγάδιαστη, αλλά η αλήθεια διαφέρει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Halsey: Δείχνει τις ραγάδες της μετά τη γέννα και μας εμπνέει όλες
Photo via KRQE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την περασμένη εβδομάδα, η Halsey εμφανίστηκε στο Saturday Night Live και έδειχνε πιο ωραία και πιο κορμάρα από ποτέ, μόλις τρεις μήνες μετά από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η ίδια όμως, αποφάσισε να δείξει την αλήθεια για το σώμα της στον κόσμο, εμπνέοντας όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια, έφερε στον κόσμο το παιδάκι της τον Ιούλιο και δημοσίευσε στο Instagram την προσπάθεια τους σώματος της να ανακάμψει. Στις εικόνες της ανάρτησης της, φαίνεται το πραγματικό της σώμα, χωρίς ρούχα και φωτισμούς που το κολακεύουν.

Όπως έγραψε η 27χρονη στο Instagram «Εμφανίστηκα στο Saturday Live Night το περασμένο Σαββατοκύριακο και πολλοί έσπευσαν να πουν πόσο ωραία έδειχνα. Ένιωσα περίεργα με αυτά που είπαν. Εγώ νιώθω το σώμα μου εδώ και πολύ καιρό σαν να είναι ξένο σώμα. Επιμένω να είμαι ειλικρινής και να μοιράζομαι υπερβολικά πολλά πράγματα με τον κόσμο μερικές φορές, αλλά θεωρώ πως αυτό είναι πολύ σημαντικό να το δείξω».

«Η πρώτη φωτογραφία σε αυτή την ανάρτηση είναι μερικές μέρες μετά τη γέννα. Πολλοί άνθρωποι δε γνωρίζουν ότι εξακολουθούμε να μοιάζουμε σαν να είμαστε έγκυες ακόμα και λίγο καιρό αφού γεννήσουμε. Το σώμα μου αλλάζει ακόμα και το αφήνω. Δεν έχω καμία όρεξη να γυμναστώ αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ κουρασμένη και απασχολημένη με το να παίζω με τον λατρεμένο μου γιο».

H Halsey δείχνει με περηφάνια τις ραγάδες της στον κόσμο και δίνει θάρρος και δύναμη σε όλες εμάς να λατρέψουμε το σώμα μας με τις ατέλειες του και αν θέλουμε να το βελτιώσουμε, να μην διστάσουμε, ούτε να παρατήσουμε την προσπάθεια μας.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 659 / position2: 1440
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb