Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Πόσο κρατάνε τελικά τα «μέλια» σε μια σχέση;

Φεύγει όντως ο έρωτας ή κρατάει για πάντα;

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2021

Πόσο κρατάνε τελικά τα «μέλια» σε μια σχέση;
Φωτογραφία από τον χρήστη Ketut Subiyanto στο Pexels

Σίγουρα θα έχεις βιώσει μια περίοδο έντονου πάθους και έρωτα σε σχέση, ειδικά όταν ξεκινάς και θέλεις συνέχεια να μοιράζεσαι χρόνο με το ταίρι σου. Όμως όσο ο καιρός περνά, είναι δεδομένο ότι η αρχική αυτή τρέλα και έξαψη σιγά σιγά θα φύγει. Πόσο διαρκεί όμως πραματικά ο «μήνας του μέλιτος» ανέμασα σε ένα ζευγάρι;

Τα μέλια είναι μια από τις πιο ωραίες φάσεις σε μια σχέση. Αγάπες, αγκαλιές, ζουζουνιές και όλα τα σχετικά σε υπερθετικό βαθμό και μάλιστα δεν τα χορταίνεις, όμως αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό το φούντωμα θα σβήσει, όσο περίεργο και να σου φαίνεται. 

Η επιστήμη έρχεται για να σου απαντήσει το πότε θα στερέψουν τα μέλια της σχέσης. Στην αρχή της γνωριμίας, φυσικά και είσαι στο ροζ σύννεφο σου και ονειροπολείς, θέλεις να ζήσεις τα πάντα με το άλλο σου μισό και δεν σε αδικούμε. Δυστυχώς όμως, πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το διάστημα που κρατά ο έρωτας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι δυο μήνες με έναν χρόνο, ενώ ο πρώτος καυγά του είναι σημαδιακός, αφού καθορίζει το μέλλον της σχέσης. 

Παρόλα αυτά, η κάθε σχέση ειναι μοναδική και δεν πρέπει να μπαίνεις σε συγκρίσεις, αλλά να κοιτάς την δική σου πραγματικότητα και τα γεγονότα που όντως συμβαίνουν.
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb