ENTERTAINMENT

Οι 10 πιο αχώνευτοι influencers του κόσμου

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Insider
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι 10 πιο αχώνευτοι influencers του κόσμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νέα έρευνα του Insider ρώτησε πάνω από 1.000 άτομα αν γνωρίζουν ή τους αρέσουν διάσημοι Influencers. Το γκάλοπ φέτος ανέδειξε πολλούς - μια δημοσκόπηση, γεμάτη από διφορούμενες περσόνες, γνώριμα πρόσωπα, καθώς και νεοεισερχόμενους.

10. Jacob Sartorius

Ο Jacob Sartorius, ο 18χρονος πρώην σταρ του Music.ly που έγινε μουσικός, βρίσκεται στη 10η θέση των αχώνευτων του internet.  

9. Lovely Peaches

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα 20 της, η Brittany Johnson, γνωστή και ως Lovely Peaches, έχει γίνει μία από τους πιο αχώνευτους ανθρώπους στο διαδίκτυο. Nα θυμίσουμε πως τον Ιανουάριο συνελήφθη με κατηγορίες για κακοποίηση ζώων, αφού ανέβασε βίντεο στο Instagram όπου άρπαζε το σκυλί της από το λαιμό και του ψέκαζε άρωμα στο πρόσωπό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lovely Peaches (@lovelypeachespopsinger100)

8. Tana Mongeau

Η Tana Mongeau έχει πάνω από 5,7 εκατομμύρια followers στο Instagram, 5,46 συνδρομητές στο YouTube και 2,5 εκατομμύρια followers στο Twitter. Eίναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που αυτοσαρκάζεται. Αρκεί κανείς να σκεφτεί πως το όνομά της στο Twitter είναι "Canceled".

7. Trisha Paytas

H Trisha Paytas έχει πάνω από 5 εκατομμύρια συνδρομητές του YouTube και είναι ένα τρολ που όμως δεν έχει ακριβώς φανατικούς, αλλά κυρίως έχει κοινό που λατρεύει να τη μισεί. H 33χρονη άρχισε να δημοσιεύει βίντεο το 2006.

6. Chet Hanks

Ο Chet , γιος του καταξιωμένου ηθοποιού Tom Hanks, έγινε ιδιαιτέρως διάσημος μόλις φέτος με την πρωτοβουλία του "white boy summer".

Σε μια σειρά από ιστορίες στο Instagram που μοιράστηκε με τους 550.000 οπαδούς του τον Απρίλιο, ο Hanks χάρισε πολλούς σατιρικούς... κανονισμούς για να ζήσεις το καλοκαίρι ως "white boy". Δες περισσότερα εδώ για να καταλάβεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗖𝗛𝗘𝗧 𝗠𝗙 𝗛𝗔𝗡𝗞𝗦 (@chethanx)

5. Jeffree Star

Ο influencer και beauty mogul Jeffree Star συνεχίζει να πυροδοτεί αντιπαραθέσεις και έχει ανέβει κατά μία θέση από τη λίστα των πιο αντιπαθών του Απριλίου.

4. James Charles

Ο Charles, 22 ετών, έχει 24,7 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και ήταν κεντρικό πρόσωπο στο "Dramageddon" του YouTube - σε έναν καυγά που είχε με μια διάσημη beauty influencer. Επίσης έστειλε γυμνές φωτογραφίες του σε 16χρονο αγόρι κάτι που έγινε γνωστό και τον έφερε πάλι στο επίκεντρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles)

3. Logan Paul

Ο Paul είναι πιο γνωστός για ένα βίντεο στα τέλη του 2017, όπου βρήκε ένα νεκρό σώμα στο δάσος Aokigahara της Ιαπωνίας, το κατέγραψε με την κάμερά του και δημοσίευσε το βίντεο στο YouTube.

2. Jake Paul

Με 4 εκατομμύρια followers στο Twitter και 20 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, ο 24χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στο μποξ, κερδίζοντας αγώνες εναντίον του πρωταθλητή UFC Tyron Woodley και του MMA Fighter Ben Askren. Έχει χλευάσει άλλους πυγμάχους στην προσπάθειά του να μπει στο ρινγκ μαζί τους και είναι μεγάλος αλαζόνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Paul (@jakepaul)

1. Onision









Ο Onision κατηγορήθηκε δεκάδες φορές για body shaming παρόλο που ο YouTuber, τώρα πια 34 ετών, έχει κάνει αμέτρητα βίντεο σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές, την εικόνα του σώματος και τo body positivity.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
17 / position1: 280 / position2: 563
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb