BETTER LIFE

Γιατί ερωτεύoμαι τους λάθος ανθρώπους;

Μήπως η απάντηση είναι πιο απλή απ'ό,τι νομίζεις;
Νικόλας Ουρανός
Γιατί ερωτεύoμαι τους λάθος ανθρώπους;
Photo by Agafonova Photo from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάλι μιλάς για μαγνήτη ατυχίας, για κακοδαιμονίες και για άλλα υπερφυσικά που στοιχειώνουν την ερωτική σου ζωή;

Με την ίδια ευκολία που ρίχνεις, όμως, στους άλλους το φταίξιμο, είσαι διατεθειμένη να τρέξεις ξανά στην πρώτη αγκαλιά που θα σου ανοίξει. Ας μιλήσουμε λίγο για το πώς η ωριμότητα και υπευθυνότητα σχηματίζουν την πιο δυνατή βάση στήριξης του αληθινού έρωτα που όλο κυνηγάς και δεν έρχεται.

Σε πολλούς από τους μαθητές μου προτείνω κάθε φορά που βγαίνουν από μία σχέση και προσπαθούν να κάνουν την αυτοκριτική τους, να περάσουν μέσα από ένα απαραίτητο διάστημα αποτοξίνωσης από τον έρωτα. Το κοινώς λεγόμενο Dating Detox τους κάνει αρχικά να ξαφνιάζονται καθώς έχουν έρθει εξαρχής σε εμένα αναζητώντας τον έρωτα. Γιατί λοιπόν τους προτείνω ως πρώτο σκαλί να αποστασιοποιηθούν προσωρινά από αυτόν;

Πολύ απλά γιατί αυτό το διάστημα θα τους δώσει την ευκαιρία να αγαπήσουν πρώτα τον εαυτό τους. Αν δεν ξεκινήσουμε από αυτή την αφετηρία τότε είναι μάταιο να αναζητάμε από τους άλλους να μας αγαπήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσφέροντας ένα πακέτο το οποίο δεν αρέσει ούτε καν σε εμάς είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προσελκύσουμε κάποιον που δεν μας ταιριάζει. Χρειαζόμαστε λοιπόν αυτό το διάστημα για να έρθουμε σε άμεση επικοινωνία με τα θέλω μας, να δουλέψουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τη γνώση που αυτά μας παρείχαν. Με αυτά τα εφόδια θα μπορέσουμε σε πρώτο επίπεδο να ολοκληρώσουμε τον εαυτό μας ώστε να μην χρειάζεται δεκανίκια.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πώς θα σταματήσουμε να αναζητούμε και τον έρωτα. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα τον ψάχνουμε ως μέσο ολοκλήρωσης, πολύ απλά γιατί θα είμαστε ήδη ολοκληρωμένοι από μόνοι μας. Με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο πώς θα προσελκύσουμε ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια συναισθηματική και ψυχολογική ωριμότητα με εμάς.

Αν λοιπόν αναζητάς το λόγο που ερωτεύεσαι πάντα τους λάθος ανθρώπους είναι ίσως επειδή δεν έχεις μάθει ακόμα να ερωτεύεσαι αληθινά βαθιά και ουσιαστικά τον εαυτό σου.

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με τον Νικόλα, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το life coaching!

Νικόλας Ουρανός, PCC
Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 413 / position2: 1032
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb