ENTERTAINMENT

Συγκλονίζει η Ράνια Τζίμα: Κάποια στιγμή έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς

Η Ράνια Τζίμα μίλησε για το αν η δουλειά λειτούργησε σε βάρος της υγείας της, την κόρη της Ελένη, την τηλεόραση αλλά και τις απώλεια της μητέρας της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ράνια Τζίμα σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη μιλά για το αν η δουλειά λειτούργησε σε βάρος της υγείας της, την κόρη της Ελένη, την τηλεόραση αλλά και τις απώλεια της μητέρας της! 

Αρχικά η Ράνια Τζίμα τόνισε: «Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς… Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες που δεν άκουγα καθόλου ο οποίος μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι.»!

Σχετικά με την περίοδο που ο σύντροφός της ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Η περίοδος που ο Γαβριήλ ήταν κυβερνητικός εκπόρσωπος δεν ήταν “υγιεινός περίπατος” για τη σχέση μας, αλλά σε πάει το συναίσθημα σε αυτά τα πράγματα».

Όσον αφορά την κόρη της είπε: «Η Ελένη είναι πέντε ετών και κοιμάται ακόμη μαζί μας, οπότε ξυπνάω και το παιδί είναι πάνω μου. Το πρωί ετοιμάζω την Ελένη και ταυτόχρονα ενημερώνομαι και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ,, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της… Η Ελένη με έπεισε να θέλω να αποκτήσω κι άλλο παιδί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και δεν δίστασε να πει στον Άρη Καβατζίκη: «Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια από την απώλεια της μητέρας μου, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη νιώθω την παρουσία της ακόμη και τη μυρωδιά της και όλο αυτό με ζορίζει. Ο πατέρα μου είναι στη Θεσσαλονίκη είχε πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας, δυστυχώς δεν έχω αδέλφια και γι’ αυτό σκέφτομαι και το δεύτερο παιδάκι».

«Σε όλους τους σταθμούς της ζωής μου σκέφτομαι γιατί δεν είναι εδώ η μητέρα μου που με αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου. Το πάλεψα με όλους τους τρόπους: μόνη, με φίλους, με συγγενείς και με ψυχανάλυση σε ψυχίατρο για αρκετά χρόνια, με βοήθησε πολύ».

Και αποκάλυψε: «Δεν έχω δει ποτέ τον εαυτό μου σε δελτίο και συνήθως βλέπω μόνο τα λάθη.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 546 / position2: 1223
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb