Πως υποδέχτηκε το κοινό την Ελένη Μενεγάκη

Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 14, 2021
Πως υποδέχτηκε το κοινό την Ελένη Μενεγάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Μενεγάκη απουσίασε έναν χρόνο από το τηλεοπτικό τοπίο και όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού ήθελε να την παρακολουθήσει την πρώτη μέρα της επιστροφής της από τη συχνότητα του MEGA.

Χθες (13.09.2021), η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα κόκκινα και τα νούμερα τηλεθέασης κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα, ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν που υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Η «Ελένη» λοιπόν, για όλη τη διάρκεια προβολής της, έδωσε στο MEGA 19,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,3% στο δυναμικό κοινό.

Το υψηλότερο ποσοστό που σημείωσε η εκπομπή (σε τέταρτο προβολής, από 13:45-13:59) στο γενικό σύνολο είναι 25,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό κινήθηκε σε πιο υψηλά ποσοστά και (από 14:00 έως 14:14)έφτασε στο 31%. Να αναφέρουμε ότι στις γυναίκες ηλικίας 25-44 ετών η εκπομπή του MEGA σημείωσε 30,6% μέσο όρο για όλη τη διάρκεια προβολής της.

Σίγουρα λοιπόν η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο έφερε mega-λες τηλεθεάσεις στο σταθμό, αλλά όλα θα κριθούν τους επόμενους μήνες που θα φανεί αν η παρουσιάστρια καταφέρει να κρατήσει με την εκπομπή της τους τηλεθεατές…!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 558 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb