ENTERTAINMENT

Pussy Island: Η Zoe Kravitz σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία

Τι θα διαπραγματεύεται το έργο και από που προέκυψε το όνομα του;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Pussy Island: Η Zoe Kravitz σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία
Photo via Savoirville.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταλαντούχα και όμορφη Zoe Kravitz φαίνεται ότι αποφάσισε να δοκιμάσει ένα νέο εγχείρημα στον κινηματογράφο και να δουλέψει από μια νέα θέση. Μπορεί να την έχεις συνηθίσει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, όμως η ίδια θέλησε να σκηνοθετήσει την δική της ταινία, το όνομα Pussy Island.

Θέμα της ταινίας είναι η νέα "σeξουαλική πολιτική". Πρωταγωνίστρια είναι η Frida, μια σερβιτόρα από το Λος Άντζελες, η οποία θέλει να κάνει σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Slater King. Αφού βρει τρόπο να διεισδύσει στον κύκλο του, πηγαίνει σε ένα πάρτι σε ιδιωτικό νησί, οπού την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Kravitz, η οποία έγραφε την εν λόγω ταινία ήδη από το 2017, πρώτη της επιλογή για τον ρόλο του πρωταγωνιστή ήταν ο Channing Tatum, καθώς τον θεωρεί έναν αληθινό φεμινιστή και θα ήθελα να συνεργαστεί με ένα άτομο που ενδιαφερέται να ανακαλύψει πραγματικά το συγκεκριμένο θέμα.

Ως γυναίκα, η νεαρή ηθοποιός έχει δηλώσε ότι έχει υποστεί κάποιες άγριες συμπεριφορές από το αντίθετο φύλο στη βιομηχανία που δουλεύει και ο φεμινισμός είναι μια από τις βασικές αιτίες που την έκαναν να γράψει το σενάριο της ταινίας. Όσο για το όνομα της, στην αρχή ήταν ένα αστείο και παρέπεμπε σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να πανε μαζί με διάφορες γυναίκες και να περάσουν καλά. Στην πορεία της εξέλιξης της ιστορίας όμως, ο τίτλος της καταλήγει να έχει διάφορες σημασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Tatum με τη σειρά του, δήλωσε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο του ρόλο, αλλά και ξαφνιασμένος, καθώς κανείς μέχρι τότε δεν του είχε προσφέρει να παίξει έναν χαρακτήρα εντελώς διαφορετικό από αυτόν που κάνει συνήθως. Από τη μια του φάνηκε τρομακτικό, από την άλλη όμως εντελώς απελευθερωτικό, μιας και είχε το περιθώριο να κάνει λάθος και να λέει λάθος πράγματα, χωρίς να πειράζει, ενώ πιστεύει  ότι θα ανοίξουν και τα μάτια των ανθρώπων από το συγκεκριμένο θέμα.

Και μπορεί από το 2017 η Kravitz να έγραφε τον ρόλο των ονείρων της, όμως αποφάσισε να επιλέξει μια άλλη ηθοποιό για τον ρόλο της Frida, ώστε η ίδια να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία της ταινίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 603 / position2: 1401
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb