SKIN CARE

Tα 8 πράγματα που πρέπει να βρίσκονται πάντα στο μπάνιο σου

Αν έχεις αυτά στο μπάνιο σου, σώζεσαι από κάθε κατάσταση!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα 8 πράγματα που πρέπει να βρίσκονται πάντα στο μπάνιο σου
Photo by Monstera from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα σωρό μικροπράγματα που μπορεί να τα θεωρείς αυτονόητα, αλλά όταν πας για ψώνια συχνά τα ξεχνάς και γυρνώντας σπίτι, τα θυμάσαι όταν τα χρειαστείς. Αν έχεις αυτά στο μπάνιο σου, σώζεσαι από κάθε κατάσταση!

Αντηλιακό

Δεν εννοούμε μόνο αυτό που φοράς για την παραλία. Το να έχεις αντηλιακό στο μπάνιο σας είναι απαραίτητο, αλλά βεβαιώου ότι επενδύεις επίσης σε μερικά ενυδατικά και προϊόντα μακιγιάζ με πρόσθετο SPF. Και μπορεί για μερικές μέρες δε, να αντικαταστήσει και την ενυδατική σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερη οδοντόβουρτσα

Εκτός του ότι μπορείς να την έχεις ρεζερβέ για κάποιον που θα κοιμηθεί σπίτι σου, αν τελικά ξεμείνει, γίνεται η τέλεια βοηθός για να σουλουπώσεις τα μαλλιά σου όταν πετάνε - Ψεκάζεις λίγοηλακ πάνω της και χτενίζεις απαλά! Η Kylie Jenner είναι μεγάλη θαυμάστρια αυτού του hack.

Ξυραφάκια

Βεβαιώσου ότι ξεπλένεις πάντα ένα ξυραφάκι μετά τη χρήση του και ποτέ μην το μοιράζεσαι με κάποιον άλλο ή το κρατάς για πολύ καιρό!

Μπατονέτες για τα αυτιά

Οκ καθαρίζουν τα αυτιά αλλά είναι επίσης καταπληκτικά για να διορθώσεις το περίγραμμα των χειλιών σας αν ξεφύγει το κραγιόν, να βάλεις λοσιόν στα σπυράκια ή να διορθώσεις το βερνίκι νυχιών από τα δάχτυλά σου! Κάθε μπάνιο χρειάζεται ένα κουτί από αυτές τις εφευρέσεις που σώζουν τη ζωή.

Lip balm 

Θα μαλακώσει τα χείλη, το πρόσωπο και τα χέρια σου καθώς και θα δαμάσει τα φρύδια σου αν είναι πυκνά.

Λαστιχάκια και τσιμπιδάκια

Θα πεις τώρα πως αγοράζεις διαρκώς ποσότητες από αυτά και καταλήγεις πάντα με ΕΝΑ λαστιχάκι και δύο αδέσποτα τσιμπιδάκια.

Ξηρό σαμπουάν

Τα καθαρά μαλλιά είναι must αλλά πες ότι βαριέσαι ή δεν έχεις χρόνο. Για αυτό έχουμε το ξηρό σαμπουάν! Τέλειο hack - αφού εφαρμόσουμε το ξηρό σαμπουάν, να περιμένουμε δυο λεπτά και να στεγνώσουμε με το σεσουάρ τις ρίζες – αλλά, προσοχή, με κρύο αέρα, που χαρίζει λάμψη και κίνηση στην τρίχα.

Λίμα

Πάρε 2. Μία βάλτην στην τσάντα σου. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σου σπάσει το νύχι και να μη μπορείς να σώσεις την κατάσταση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
17 / position1: 229 / position2: 541
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb