ENTERTAINMENT

Γνωστή παρουσιάστρια φορά το μαγιό της και παραδέχεται: Eίχα 5 χρόνια να φορέσω μπικίνι

Επιτέλους η Scarlett Moffat αφήνει πίσω δισταγμούς και χαζές ανασφάλειες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Γνωστή παρουσιάστρια φορά το μαγιό της και παραδέχεται: Eίχα 5 χρόνια να φορέσω μπικίνι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Scarlett Moffatt έδειξε υπερήφανα το σώμα της φορώντας ένα τέλειο λουλουδάτο μπικίνι την Τρίτη, καθώς παραδέχτηκε ότι της πήρε "χρόνια για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση με το σώμα της". 

Η παρουσιάστρια, 30 ετών, πόσταρε στο Instagram ποζάροντας με το μπλε και το λευκό της φλοράλ μαγιό, ενώ έκανε διακοπές στην Αντίγκουα, και μοιράστηκε ένα μυστικό.

Η Scarlett εξήγησε στη λεζάντα ότι μετά από πέντε χρόνια "που δεν τολμούσε να φορέσει μπικίνι", το φόρεσε και τέλος, είπε πώς έκλαιγε γράφοντας την ανάρτηση. 

Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά είναι - και πραγματικά κλαίω ενώ το γράφω. Μου πήρε τόσα χρόνια για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Το απογοήτευσα κατά καιρούς και έχασα διακοπές και ξενύχτια γιατί δεν μου άρεσε αυτό που είδα στον καθρέφτη. Αλλά, μετά από 5 χρόνια που δεν τολμούσα να φορέσω μπικίνι, το κάνω! Ελπίζω λοιπόν ότι αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση να αγοράσετε αυτό το φόρεμα, αυτό το μπικίνι, μην το χάσετε μόνο και μόνο επειδή το σώμα σας δεν ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία (γιατί επιτρέψτε μου να σας πω ότι όλα αυτά είναι φτιαγμένα, κανείς δεν είναι τόσο αδύνατος, τόσο αθλητικός ...) ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΖΩΗ.

You go girl!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SCARLETT MOFFATT (@scarlettmoffatt)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 361 / position2: 1207
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb