ENTERTAINMENT

Βάσω Λασκαράκη: H πόζα που άναψε φωτιές και έκανε τους φαν να αναρωτιούνται

H ηθοποιός υποδέχτηκε τον Αύγουστο με την πιο καλοκαιρινή πόζα
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 02, 2021
Βάσω Λασκαράκη: H πόζα που άναψε φωτιές και έκανε τους φαν να αναρωτιούνται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, έχει αφήσει τις τελευταίες ημέρες το Ηράκλειο Κρήτης στο οποίο έκανε διακοπές ακολουθώντας τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο και είχε ενημερώσει τους περισσότερους από 700.000 followers της στο Instagram για την επιστροφή αυτή.

Η ηθοποιός ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια», στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει και για τον λόγο αυτό άφησε την Κρήτη για λίγες ημέρες.

Η υποδοχή του Αυγούστου:

Και μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα, όμως η ηθοποιός υποδέχτηκε τον Αύγουστο με μια αρετουσάριστη φωτογραφία με μπικίνι από την Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτήν η ηθοποιός είναι ξαπλωμένη, μας δείχνει τις ατέλειες του σώματός της όμως μια κίνηση γέννησε ερωτηματικά.
Βλέπεις στη φωτογραφία αυτή, η Λασκαράκη ποζάρει χαϊδεύοντας την κοιλιά της.

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξαν και σχόλια που ρωτούσαν αν υπάρχει το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.

Λασκαράκη και Σουλτάτος συμπλήρωσαν φέτος δύο χρόνια γάμου και η ηθοποιός σε συνέντευξή της λίγο πριν την επέτειο γάμου της τον Απρίλιο του 2021 είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει.

Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει».

Η Βάσω είναι μαμά της Εύας, καρπό της σχέσης και γάμου της ηθοποιού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 473 / position2: 661
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb