Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Δέχτηκε επίθεση από ταξιτζή

«Θα κινηθώ νομικά γιατί για 7 ευρώ αυτός μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 29, 2021

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Δέχτηκε επίθεση από ταξιτζή

Η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου έζησε μια πολύ δυσάρεστη και επώδυνη εμπειρία μπαίνοντας σε ταξί για να πάει από το Σύνταγμα στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως είπε στο «Καλοκαίρι #not» όπου εμφανίστηκε με δεμένο χέρι, δέχτηκε επίθεση από τον οδηγό όταν του ζήτησε απόδειξη για τη διαδρομή καθώς της είχε υπερχρεώσει την κούρσα.

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι όταν τον απείλησε να καλέσει την αστυνομία και προσπάθησε να βγει από το ταξί εκείνος την παρέσυρε με το όχημά του.

«Θα κινηθώ νομικά. Είμαι με κάκωση στο δεξί μπράτσο. Θα γίνει επανεξέταση με μαγνητική για να δούμε αν έχει πειραχτεί ο τένοντας. Έχω αιματώματα στο κου ντε πιε επειδή πέρασε το ταξί από πάνω μου και στα γόνατα.

Ο λόγος που βγαίνω σήμερα είναι ότι ο κόσμος πρέπει να προσέχει γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά καθάρματα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πώς τον κλέβουν όπως τους τουρίστες».

Όπως είπε συνήθως δεν καλεί ελεύθερο ταξί αλλά μετακινείται με συγκεκριμένο ραδιοταξί και γνωρίζει πόσο κοστίζουν οι διαδρομές που κάνει.

«Πρόλαβα και πήρα την πινακίδα. Ήρθαν δύο άνδρες της ΔΙΑΣ και έκανα την καταγγελία. Μήνυση θα καταθέσω σήμερα το μεσημέρι. Ο λόγος που θα κινηθώ νομικά είναι ότι αυτός ο άνθρωπος για 7 ευρώ μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο» είπε.

Χρίσλα Γεωργακοπούλου περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε ">Χρίσλα Γεωργακοπούλου περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε από ταξιτζή επειδή του ζήτησε απόδειξη. ">
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb