ENTERTAINMENT

H Demi Lovato μετά το coming out, άρχισε να γίνεται πιο ανοιχτή στις προκλήσεις

Μίλησε για την εμπειρία της σχετικά με το γύρισμα της πρώτης της εpωτικής σκηνής
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
H Demi Lovato μετά το coming out, άρχισε να γίνεται πιο ανοιχτή στις προκλήσεις
Photo via Pop Sugar

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα η Demi Lovato μίλησε για την εμπειρία της σχετικά με το γύρισμα της πρώτης της εpωτικής σκηνής, η οποία της φάνηκε κάπως άβολη, αστεία, αλλά και αγχωτική, παρότι τελικά ήταν μια από τις πιο θετικές εμπειριές της ζωής της.

Η σκηνή γυρίστηκε για λογαριασμό της σειράς Hungry του NBC και η Demi γιόρτασε το γεγονός με ένα αποκαλυπτικό post στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) 

Φορώντας σeξι εσώρουχα, είπε ότι γύρισε την πρώτη σκηνή και ότι όλο το cast ήταν επαγγελματίες και την έκανε να νιώσει πολύ άνετα, ενώ όλο το πράγμα ήταν πολύ εύκολο. Παράλληλα δήλωσε ότι νιώθει περήφανη που αισθάνεται τόσο άνετα με το σώμα της, καθώς μέχρι πρότεινως δεν τολμούσε να δείξει ούτε τα χέρια της. Τέλος, είπε "ζήτω"  για αυτό την αναπάντεχη στιγμή αυτοπεποίθησης και ζήτω για το αμήχανο, ξεκαρδιστικό σeξ.

To Demi πρόσφατα έκανε coming out ως nonbinary άτομο και από τότε συχνά μοιράζεται το ταξίδι αυτό στα social media, τόσο σε σχέση με την queer ταυτότητα  όσο και με την εκτίμηση προς το σώμα γενικά. Μετά από όλα όσα έχει περάσει στο παρελθόν, από βιασμούς μέχρι overdose και διατροφικές διαταραχές, είναι πολύ ελπιδοφόρο να διαβάζουμε τέτοιες αναρτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 2699 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb