ΤΑΞΙΔΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Travel Girls: H Σίκινος μέσα από τα μάτια της Θέτιδος Πεχλιβανίδη

Τι να κάνεις, πού να πας, τι να φας, πού να κολυμπήσεις και άλλα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Travel Girls: H Σίκινος μέσα από τα μάτια της Θέτιδος Πεχλιβανίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Θέτις Πεχλιβανίδη είναι Marketing Executive στη Shop And Trade και Contributor στη Vogue Greece

Προτείνω το νησί...

Τη Σίκινο, γιατί ενσαρκώνει για μένα την απόλυτη καλοκαιρινή φαντασίωση διακοπών σε ελληνικό νησί. Λίγα και καλά, εκτυφλωτικό λευκό, παρθένα φύση, απόλυτη ηρεμία.

Ταξίδεψα εκεί πρώτη φορά... Πέρσι, το 2020!



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να φάτε οπωσδήποτε...
Κεφτεδάκια στο Μελτέμι στην Αλοπρόνοια. Τραγανά απ’ έξω και ζουμερά από μέσα, ένα όνειρο. Γενικά είναι πολύ δυνατοί στην κατηγορία «τηγάνι».

Η αγαπημένη μου παραλία είναι... Θα πω το Διαλισκάρι, αλλά εκείνο που μού έχει μείνει αξέχαστο είναι το βαθύ γαλάζιο χρώμα του νερού το οποίο συναντάται στις περισσότερες παραλίες του νησιού. Το απολαμβάνεις κάνοντας βουτιές ακόμα και από τα βράχια δίπλα στο λιμάνι!

Το μπαρ που λάτρεψα... Αξίζει οπωσδήποτε να επισκεφτεί κανείς έστω και μία φορά στη ζωή του το Οινοποιείο Μάναλη με τη συγκλονιστική θέα και τους ευγενικούς ανθρώπους.


Μια ανάμνηση που μου έμεινε... Το ηλιοβασίλεμα από την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, οι πεζοπορικές διαδρομές για τις παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο μέσω μονοπατιών ή με καραβάκι, η Αλοπρόνοια το βράδυ, το «Σηματολόγιον» στη Χώρα – από τα πιο γοητευτικά βιβλιοπωλεία που έχω επισκεφθεί. Και φυσικά ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των επισκεπτών του καλοκαιριού, με τον κόσμο να βουτάει στα απόνερα του πλοίου ενώ εκείνο κορνάρει πανηγυρικά!

Η καλύτερη φωτογραφία που έβγαλα...
Θα έλεγα τούτη, την έχουν κάνει και ριπόστ και τέτοια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 163 / position2: 585
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb