ΜΑΛΛΙΑ

5 tips για να μην έχεις φριζαρισμένα μαλλιά

Η υγρασία του Καλοκαιριού δεν είναι ο καλύτερος φίλος των μαλλιών
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 tips για να μην έχεις φριζαρισμένα μαλλιά
Davide De Giovanni /Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε είσαι στο νησί, είτε στην πόλη, το καλοκαίρι η υγρασία μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τα μαλλιά σου. Το γνωστό φριζάρισμα δεν σε αφήνει να έχεις τα μαλλιά σου κάτω και αναγκάζεσαι να τα πιάνεις. 

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια tips που θα βοηθήσουν τα φριζαρισμένα μαλλιά. Είναι αρκετά απλά και μπορείς να τα εντάξεις στη hair care routine σου.

Σκούπισε τα μαλλιά σου με πετσέτα με μικροΐνες

Όταν βγαίνεις απο το μπάνιο, μην τρίβεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα, καθώς η τρίχα σπάει και φριζάρει. Η microfiber πετσέτα δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου τόσο, οπότε είναι ιδανικότερη επιλογή.

Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα προϊόντα 

Υπάρχουν πολλά προϊόντα κατά του φριζαρίσματος. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μετά το λούσιμο, καθώς ενυδατώνουν τα μαλλιά και εξουδετερώνουν τον στατικό ηλεκτρισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANAN HAIRCARE (@manan_haircare)

Στέγνωσε τα μαλλιά σου με κρύο αέρα

Αντί να χρησιμοποιήσεις τον θερμό αέρα στο σεσουάρ, γύρισε τον διακόπτη στο κρύο. Επιπλέον, μην πλησιάζεις το πιστολάκι κοντά στην τρίχα, καθώς η αυξημένη θερμότητα προκαλεί σπάσιμο και ψαλίδα.

Αντικατέστησε τη μαξιλαροθήκη σου

Μπορείς να αντικαταστήσεις τη μαξιλαροθήκη σου με μεταξωτή. Βοηθά τα μαλλιά σου να μην ταλαιπωρούνται, καθώς το ύφασμα είναι πιο φιλικό στην τρίχα και βελτιώνεται η υφή τους.

Βάλε λακ στην βούρτσα σου

Ένα παλιό καλό κόλπο για να βελτιώσεις το φριζάρισμα, είναι να ψεκάσεις την βούρτσα σου με λακ και να χτενίσεις τα μαλλιά τους. Έτσι δαμάζονται οι τρίχες, αλλά επιπλέον, τα μαλλιά γίνονται και πιο απαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 147 εβδομάδες
5 hair masks για να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου
Η φροντίδα που χρειάζεσαι για λαμπερά μαλλιά
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb