SKIN CARE

Ποια ειναι τελικά η χρησιμότητα των Face Mists;

Γιατί το χρειάζεσαι στην τσάντα σου;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ποια ειναι τελικά η χρησιμότητα των Face Mists;
Freepik

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπήκε για τα καλά το καλοκαιράκι, ήρθε ο καύσωνας, οι βόλτες στις πόλεις ή στα νησιά και βλέπεις τα face mists να γίνονται sold out. 

Γιατί βλέπεις όλες να χρησιμοποιούν face mists; Ποια είναι τελικά η χρησιμότητά τους; Αν δεν το έχεις δοκιμάσει κι εσύ, ερχόμαστε αρχικά να σου πούμε το προφανές: είναι μια μικρή δόση δροσιάς με ένα φσσστ. 

Στην ουσία, όμως, έχουν και άλλες πολύ σημαντικές ιδιότητες που πρέπει να γνωρίζεις. Βασικότερο ρόλο στην χρήση τους, παίζει η φόρμουλά τους, δηλαδή τα συστατικά τα οποία περιέχουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Delmerion (@delmerion)

Για παράδειγμα, αρκετά face mists αποτελούνται απο ιαματικό νερό πηγών και άλλα περιλαμβάνουν συστατικά τα οποία χρησιμοποιούνται στις κρέμες και τα serums, όπως τα προβιοτικά, ή η νιασιναμίδη. Αρκετά, έχουν και καταπραϋντικές ιδιότητες για τους δερματικούς ερεθισμούς.

Τι προσφερουν στην επιδερμιδα σου

Τα face mists, βοηθούν αρχικά την επιδερμίδα σου να δροσιστεί τις θερμές ημέρες του καλοκαιριού. Επιπλέον, έχουν σημαντικό ρόλο και στη ρουτίνα ομορφιάς, καθώς βοηθούν τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν να εισχωρήσουν καλύτερα στην επιδερμίδα. Επομένως, μπορείς να ξεκινήσεις τη ρουτίνα σου με ένα ψέκασμα και στη συνέχεια να βάλεις την κρέμα σου.  SOS, το αντηλιακό σου μπαίνει πάντα τελευταίο.

Επιπλέον, τις θερμές ημέρες και όταν βρίσκεσαι στην ζέστη ή σε χώρο με aircondition, το δέρμα σου αφυδατώνεται. Με συχνό ψέκασμα, ωστόσο, επανέρχεται πιο γρήγορα η φρεσκάδα και η ενυδάτωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗGlass Skin: Πως θα υιοθετήσεις κι εσύ την Κορεάτικη Skincare τάση ΙΟΥΝ 23, 2021

Τα face mists μας προσφέρουν στην ουσία ενυδάτωση, καταπράϋνση, δροσιά και φρεσκάρισμα της θαμπής επιδερμίδας. Υπάρχουν αρκετές συσκευασίες μικρού μεγέθους, για να το έχεις πάντα στην τσάντα σου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 144 εβδομάδες
Glass Skin: Πως θα υιοθετήσεις κι εσύ την Κορεάτικη Skincare τάση
Μια τάση που έχει γίνει viral
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb