TV ΣΕΙΡΕΣ

Αγριες Μέλισσες: Πρόταση στον Αρη Σερβετάλη για ρόλο στον νέο κύκλο

Όπως όλα δείχνουν ο νέος κύκλος θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 19, 2021
Αγριες Μέλισσες: Πρόταση στον Αρη Σερβετάλη για ρόλο στον νέο κύκλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο οι συντελεστές της σειράς ολοκλήρωσαν τη δεύτερη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες», δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν ο νέος κύκλος θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι με πολιτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν αποφασιστικά τις ζωές των ηρώων. Οι σεναριογράφοι της σειράς ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Σύμφωνα με όσα με όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης έχει δεχθεί πρόταση για να ενταχθεί στο καστ της σειράς, μετά τον Δημήτρη Μοθωναίο και μάλιστα έχει ήδη πραγματοποιήσει ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη των «Άγριων Μελισσών».

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Άρης Σερβετάλης έχει προχωρήσει και στην οριστική συμφωνία για να συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο. Ο ηθοποιός κάνει επιλεγμένες δουλειές και τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν ο Άρης Σερβετάλης ενταχθεί τελικά στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο τηλεοπτικός ρόλος με τον οποίο έχει ταυτιστεί είναι ο «Λάζαρος» από το «Είσαι το Ταίρι μου». Συμμετείχε επίσης στους Singles, στο «Κλείσε τα μάτια» και στις «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 449 / position2: 1020
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb