Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για τον πιλότο

Το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας και απασχολεί το σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 18, 2021

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για τον πιλότο

"Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της αλλά η κοινωνία αποζητά να δικαιωθεί το κορίτσι και το μικρό, το μωρό", είπε, έντονα φορτισμένη, η Φαίη Σκορδά.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος της ήταν ο σύζυγός της, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Το θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας και απασχολεί το σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών.

Στο Πρωινό, μετά το τέλος της συζήτησης σχετικά με την απονομή δικαιοσύνης, η Φαίη Σκορδά δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα. «Η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει, αλλά καλώς ή κακώς, αυτή τη στιγμή είναι μία κοινωνία που δεν μπορούμε να συνέλθουμε από αυτό το πράγμα! Δηλαδή, να δικαιωθεί το κορίτσι!», είπε η παρουσιάστρια με ένταση στη φωνή.

«Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της αλλά η κοινωνία αποζητά να δικαιωθεί το κορίτσι και το μικρό, το μωρό», επανέλαβε η Φαίη Σκορδά.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb