ENTERTAINMENT

Εκκεντρικό κολάν από τη συλλογή της Rihanna αποκαλύπτει την... πίσω όψη

Διχάζει τους φαν

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 15, 2021
Εκκεντρικό κολάν από τη συλλογή της Rihanna αποκαλύπτει την... πίσω όψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα ακατάλληλο για το γυμναστήριο ή το... σούπερ μάρκετ

Αρκετή αίσθηση έχει προκαλέσει online ένα κολάν που κυκλοφόρησε ως μέρος της συλλογής εσωρούχων και loungewear της διάσημης τραγουδίστριας Rihanna, και είναι αρκετά διαφορετικό από τα κολάν που έχουν συνηθίσει οι περισσότερες γυναίκες.

Το αντισυμβατικό κομμάτι που πωλείται στο site της σειράς Savage X Fenty έναντι 49,95 δολαρίων μοιάζει από μπροστά σαν ένα συνηθισμένο ημιδιαφανές κολάν με ψηλή μέση, όπως χιλιάδες άλλα παρόμοια που κυκλοφορούν στην αγορά. Ωστόσο υπάρχουν δυο σημαντικές λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν: πρώτον, έχει ανοιχτό καβάλο και δεύτερον, στο πίσω μέρος διαθέτει άνοιγμα που αποκαλύπτει μεγάλο μέρος των γλουτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ξεκαθαρίζεται στην περιγραφή του προϊόντος στον ιστότοπο, το κομμάτι προορίζεται για «βραδιές χαλάρωσης στη σπίτι» και είναι φτιαγμένο από απαλό διχτυωτό υλικό που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Οσο για τη σχεδίαση με λωρίδες υφάσματος στο πίσω μέρος, αυτή προσφέρει «μια παιχνιδιάρικη έκπληξη», σύμφωνα με το site.

To κολάν είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λιλά και σε πολλά μεγέθη, που ξεκινούν από Extra Small και φτάνουν μέχρι το 3XL.

Την περασμένη εβδομάδα, η TikToker @fathermarge έκανε μια ανάρτηση στην οποία ρωτούσε, δείχνοντας το αποκαλυπτικό κολάν, «Μπορει κάποιος στην Fabletics να μου εξηγήσει τι είναι αυτό;». Η νεαρή TikToker απηύθυνε το ερώτημά της στη φίρμα activewear της Κέιτ Χάντσον, παρόλο που είναι σαφές και στο site της Savage X Fenty ότι πρόκειται για ένα κομμάτι για μέσα στο σπίτι και όχι για το γυμναστήριο.

Το post έγινε σύντομα viral στην πλατφόρμα και σε άλλα social media, με αρκετούς να σπεύδουν να σχολιάσουν χιουμοριστικά το κολάν, λέγοντας ότι σίγουρα «δεν κάνει για βαθιά καθίσματα», και εκφράζοντας απορία για το γεγονός ότι εγκρίθηκε η κυκλοφορία του. Υπήρχαν πάντως και αρκετοί που το σχολίασαν θετικά στην πλατφόρμα, υπογραμμίζοντας ότι η μόδα δεν πρέπει να είναι ποτέ βαρετή και ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με το προβάλει κανείς το συγκεκριμένο μέρος της ανατομίας του. «Το butt cleavage είναι σέξι και εκπληκτικό» υποστήριξε μια TikToker.

Πολύ θετικές είναι και οι κριτικές που έχει λάβει το κολάν και στο site της Savage X Fenty. «Είναι εμφανές ότι δεν μπορείς να το φορέσεις για να πας στο σούπερ μάρκετ, αλλά ότι πρόκειται για ένα σέξι και διαφορετικό κομμάτι για μέσα στο σπίτι ή για τον ύπνο. Είναι μοναδικό και πολύ κολακευτικό», αναφέρει μια κριτική.

«Είναι πολύ άνετο και το φοράω όταν θέλω να τραβήξω την προσοχή του άνδρα μου καθώς παίζει με τις ώρες video games» αναφέρει μια άλλη ευχαριστημένη πελάτισσα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 307 / position2: 827
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb