ΜΑΛΛΙΑ

Στο νεσεσέρ της Σουζάνας Κεγγίτση

Τι καλλυντικά χρησιμοποιεί αυτήν την περίοδο η Beauty Editor, Youtuber και Girlboss Σουζάνα;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Στο νεσεσέρ της Σουζάνας Κεγγίτση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σουζάνα Κεγγίτση, γνωστή σε όλες μας ως @souzana, είναι πολύ επιτυχημένη στον χώρο της ομορφιάς ως beauty editor και youtuber, με χιλιάδες views στα videos της.

Πρόσφατα, μάλιστα, ξεκίνησε και το νέο της εγχείρημα, το e-shop Hey-Beauty.gr, όπου μπορούμε να βρούμε τα πιο trendy hair clips της σεζόν. Μας άνοιξε το νεσεσέρ της και μάθαμε όλα όσα αγαπά να χρησιμοποιεί το καλοκαίρι.

Ποιο είναι το go-to μακιγιάζ σου αυτήν την περίοδο;

Το μακιγιάζ για εμένα αντανακλά τη διάθεση μου! Οπότε υπάρχουν εκείνες οι ημέρες που νιώθω super girl και θα κάνω το κλασικό και αγαπημένο μου eye look με έντονο eyeliner, σκιές σε γήινες αποχρώσεις και bold βλεφαρίδες, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι ημέρες που μπορεί να περάσω όλο το 24ωρο μπροστά από τον υπολογιστή, οπότε λίγο κονσίλερ, ρουζ και ένα ενυδατικό balm χειλιών είναι ό,τι χρειάζομαι για να νιώσω λίγο πιο φρέσκια και να ολοκληρώσω τα tasks της ημέρας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη souzana (@souzana)

Τι θα βρούμε στο νεσεσέρ σου αυτήν την στιγμή;

Θα βρεις πάντα ένα καλό και καλυπτικό concealer. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το More Than A Concealer της L’Oreal Paris. Το λατρεύω γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τοπικά για να καλύψεις τέλεια μικρά σημαδάκια ή σπυράκια. Τους καλοκαιρινούς μήνες, θα βρεις επίσης μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και υψηλό δείκτη SPF, στην προκειμένη την Sun Care Sports BB SPF 50+ της Shiseido.

Ένα αντηλιακό balm χειλιών, όπως το αγαπημένο μου Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30 από τη σειρά Luxurious της Intermed. Ένα μπρόνζερ και ένα ρουζ σε peach απόχρωση. Λατρεύω το Blush Color Infusion στην απόχρωση Peach από τη Laura Mercier. 

Τι περιλαμβάνει η καλοκαιρινή πρωινή σου ρουτίνα;

Η καλοκαιρινή πρωινή μου ρουτίνα περιλαμβάνει οπωσδήποτε υψηλή αντηλιακή προστασία αλλά και μια έξτρα δόση βιταμίνης C. Η Βιταμίνη C ως το απόλυτο αντιοξειδωτικό συστατικό, είναι ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς λειτουργεί και σαν έξτρα ασπίδα προστασίας από τις ακτίνες UV.  Η ενυδάτωση της επιδερμίδας παραμένει το κλειδί για ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα και μια κρέμα ματιών, είναι πάντα απαραίτητη. Λάτρεψα την C-Tango™ Multivitamin Eye Cream της Drunk Elephant. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη souzana (@souzana)

Ποια βήματα ακολουθείς στην βραδινή ρουτίνα;

Παρ’ότι αγαπώ πολύ τα ενεργά συστατικά στη βραδινή μου ρουτίνα, όσο ανοίγει ο καιρός τα αποφεύγω. Οπότε περιορίζομαι σε ένα καλό ντεμακιγιάζ με το Pro-Collagen Rose Cleansing Balm της Elemis, καλό καθαρισμό με το Hydrating Cleanser της Cerave και την οποιαδήποτε σειρά skincare δοκιμάζω αυτό τον μήνα. Μόλις τελείωσα το monthly Skincare Challenge μου με τη σειρά Vinoperfect της Caudalie και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! 

Με ποιο skincare προϊόν έχεις κόλλημα;

Με το αντηλιακό! Χρησιμοποιώ αντηλιακή προστασία 365 ημέρες τον χρόνο, τελειώνω άπειρα μπουκαλάκια μέσα στη χρονιά και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει μέχρι στιγμής στην επιδερμίδα μου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη souzana (@souzana)

Ποια hair products χρησιμοποιείς;

Λατρεύω το Keratin Shine λαδάκι απο Tresemme! Είναι πραγματικά σωτήριο για τα δικά μου μαλλιά που είναι αφυδατωμένα στις άκρες και φριζάρουν με κάθε κίνηση. Πολλές φορές το χρησιμοποιώ και σαν θεραπεία-εξπρές το βράδυ. Τοποθετώ στις άκρες αρκετή ποσότητα, κοιμάμαι και το πρωί που ξυπνάω λούζω τα μαλλιά μου. Δίνει τέλεια λάμψη. 

Το αγαπημένο σου άρωμα αυτόν τον καιρό;

Αυτή την περίοδο φοράω μόνο το My Way του οίκου Armani. Είναι λουλουδάτο, φρέσκο και σούπερ καλοκαιρινό. Μου φτιάχνει τη διάθεση! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη souzana (@souzana)

Ποια βήματα ακολουθείς για την φροντίδα του σώματος σου;

Η φροντίδα του σώματος έχει μια εντελώς διαφορετική ιεροτελεστία από αυτή της επιδερμίδας του προσώπου, την οποία ακολουθώ πιστά. Κάνω dry brushing τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για καλύτερη αιμάτωση, μείωση της κυτταρίτιδας και βαθιά απολέπιση, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη βούρτσα σώματος της Gwyneth Patrow που προμηθεύτηκα από το goop.com.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη souzana (@souzana)

Φροντίζω να βρω πάντα λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα να απολαύσω ένα ζεστό αφρόλουτρο για να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου και να χαλαρώσω. Επόμενο step η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το Youth Body Serum της IS Clinical. Τέλος, χρησιμοποιώ πάντα σε νωπή επιδερμίδα ένα body mist με άρωμα λεβάντας που με βοηθάει να χαλαρώσω. 

Προτεινομενα Προϊοντα:

Drunk Elephant - C-Tango Multivitamin Eye Cream

Βρες το εδώ 

L’Oreal Paris - Infaillible More Than Concealer

Βρες το εδώ 

TRESemmé - Λάδι Keratin Shine

Βρες το εδώ

ARMANI- My Way Eau De Parfum

Βρες το εδώ

CeraVe - Hydrating Cleanser

Βρες το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 14772 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb