SKIN CARE

5+1 beauty tips που πήραμε απο τα Φιλαράκια

Και είναι πιο επίκαιρα απο ποτέ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5+1 beauty tips που πήραμε απο τα Φιλαράκια
@friendsbestscenes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή το περιβόητο Friends Reunion που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο (αναμεσά τους κι εμείς), κάνουμε μια αναδρομή στα tips που πήραμε απο τα Φιλαράκια.

Μπορεί να αναφερόμαστε σε μια κωμική τηλεοπτική σειρά, αλλά τα fashion και beauty tips που μας έδωσε, είναι επίκαιρα ακόμα και σήμερα μετά απο τόσα χρόνια. Άλλωστε, τα 90’s έχουν κάνει μεγάλο comeback στη ζωή μας και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’αυτό.

Ποια ειναι τα 5+1 beauty tips που πηραμε απο τα Φιλαρακια;

Να δίνεις σαφείς οδηγίες στον κομμωτή σου

Αν δεν θέλεις να καταλήξεις με το αποτυχημένο κούρεμα της Monica, τότε θα πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου. Καλό θα ήταν να πηγαίνεις στον κομμωτή σου με φωτογραφίες και inspiration, πριν ζητήσεις να σε κουρέψει και μετά το μετανιώσεις.

Πρόσεξε με τη λεύκανση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωραία τα λευκά δόντια, αλλά η υπερβολή φαίνεται παράξενη, ειδικότερα αν έχουμε σκουρόχρωμο δέρμα. Επειδή δεν θέλουμε να φωσφορίζουμε στο σκοτάδι, όπως ο Ross, παίρνουμε γνώμη απο τους ειδικούς. Οι οδοντίατροι ξέρουν σίγουρα να μας συμβουλέψουν σωστά για την απόχρωση που πρέπει να κάνουμε στα δόντια μας.

Πάρε έμπνευση απο ένα stylish διαχρονικό κούρεμα

Ένα απο τα πιο διάσημα και διαχρονικά κουρέματα όλων των εποχών, φαίνεται να είναι αυτό της Rachel. Προκάλεσε τότε φρενίτιδα, αλλά φαίνεται ότι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές με την επιστροφή των 90’s. Δεν έχεις να χάσεις ποτέ με ένα τέτοιο κούρεμα.

Φόρα κόκκινο κραγιόν

Η Monica φορούσε συχνά κόκκινο κραγιόν, ακόμα και τις πρωινές ώρες. Αποτελεί μια έμπνευση που μας έχει λείψει με την πανδημία, αλλά είναι ώρα να την ακολουθήσουμε και πάλι.

Natural Make Up

To φυσικό μακιγιάζ της Phoebe είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Με λίγη μάσκαρα, ρουζ και natural κραγιόν, είναι πάντα όμορφη και περιποιημένη.

Μην ξεχνάς τη μάσκα προσώπου

Ο Ross, ο Chandler και ο Joey, έναναν μάσκα στην ζώνη Τ. Η αλήθεια είναι ότι μια καλή μάσκα, ή και πολλές διαφορετικές ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου, είναι το beauty pampering που χρειαζόμαστε όχι μόνο για ανανέωση και ενυδάτωση, αλλά και για χαλάρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
12 / position1: 610 / position2: 1079
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb