CELEBS

Ευτυχισμένοι Μαζί ‑ απίστευτη ανατροπή: Ποιος χαρακτήρας θα πέθαινε αν συνεχιζόταν η σειρά

Μια αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανε ο Γιάννης Μπέζος και σίγουρα ουδείς την περίμενε!

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 09, 2021
Ευτυχισμένοι Μαζί ‑ απίστευτη ανατροπή: Ποιος χαρακτήρας θα πέθαινε αν συνεχιζόταν η σειρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ίδιος ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε το οριστικό φινάλε της σειράς του Mega παρόλο που σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης! Όμως δεν γνωρίζαμε τον λόγο που ο ηθοποιός ήθελε να σταματήσει η σειρά έως και σήμερα!

Ποιος ήταν αυτός ο λόγος;

«Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμιση μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο.

Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος στη νέα του συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και έκανε την αποκάλυψη για την πετυχημένη σειρά, Ευτυχισμένοι Μαζί.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 254 / position2: 580
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb