ΠΡΟΣΩΠΑ

Oι Ελληνίδες τενίστριες που μας κάνουν περήφανους

Aπό τη Μαρία Σάκκαρη έως την Ελένη Κορδολαίμη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Oι Ελληνίδες τενίστριες που μας κάνουν περήφανους

Η Μαρία Σάκκαρη με την πρόκρισή της συγκέντρωσε για ακόμη μία φορά τα βλέμματα του αθλήματος για τις επιδόσεις της. Ας δούμε όμως και τα άλλα διαμάντια της αντισφαίρισης που αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο!

Ελένη Κορδολαίμη

Γεννήθηκε στη Λαμία το 1993 και σπούδασε στην Αμερική, στο πανεπιστήμιο του Χιούστον. Έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: "Από τότε που ήμουν 12, ο στόχος μου ήταν να παίξω επαγγελματικά τένις. Οπότε για μένα, το να μην έχω σπουδές ή κάτι άλλο, είναι ευκαιρία για να αφοσιωθώ στο τένις. Αυτό είναι το πράγμα που θέλω περισσότερο να κάνω". 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Kordolaimi (@tenniscoaching_ekordolaimi)

Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γεννήθηκε το 1997 στο Κιλκίς. Έχει κατακτήσει 11 τίτλους σε διοργανώσεις ITF μονής αντισφαίρισης (singles) και 15 τίτλους σε διοργανώσεις ITF διπλού της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Άρχισε να παίζει τένις σε ηλικία επτά ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentini Grammatikopoulou (@valentini.gr)

Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Η Παπαμιχαήλ έχει κερδίσει 11 τίτλους ITF μονών και 29 τίτλους ITF διπλών. Η υψηλότερη κατάταξη της (στα μονά) ήταν η 258η το 2019. Στο διπλό, η υψηλότερη κατάταξη της ήταν η 162η θέση το 2015. Αγωνιζόμενη για την εθνική Ελλάδας Φεντ Καπ, η Παπαμιχαήλ έχει 16 νίκες! Ζει στην Ανκόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despi (@despipapamichail)

Μαρία Σάκκαρη

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη Βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνα. Ο προπονητής της από το 2017 είναι ο Άγγλος Tom Hill, ο νεαρότερος προπονητής αυτή τη στιγμή στο γυναικείο τουρ (25 ετών), και πλέον διαμένει στο Μόντε Κάρλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

Λένα Δανιηλίδου

Γεννήθηκε στα Χανιά το 1982. Την πιο μεγάλη νίκη στην καριέρα της πέτυχε στις 25 Φεβρουαρίου 2004. Απέκλεισε με 2-0 σετ στον β' γύρο του τουρνουά τένις του Ντουμπάι, ένα από τα ιερά τέρατα του σύγχρονου παγκόσμιου τένις, την Αμερικανίδα Τζένιφερ Καπριάτι που ήταν το 2001 Νο 1 στον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Daniilidou (@tennistraki)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 247 / position2: 4872
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb