SKIN CARE

Celebrities που έχουν κυτταρίτιδα και ραγάδες και νιώθουν όμορφα με το σώμα τους

Δημοσιεύουν περήφανα φωτογραφίες στα social media
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Celebrities που έχουν κυτταρίτιδα και ραγάδες και νιώθουν όμορφα με το σώμα τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες δεν είναι κάτι σπάνιο, είναι κάτι που εμφανίζεται στην πλειοψηφία των γυναικών και δεν το θεωρούμε ψεγάδι. Είμαστε περήφανες για την εμφάνισή μας και το ίδιο φαίνεται να κάνουν και αρκετές celebrities. Ζουμε σε μια εποχή που οι stars ζητούν από τα περιοδικά να μην τους κάνουν photoshop στις φωτογραφίες τους.

Υπάρχουν αρκετές celebrities που έχουν κυτταρίτιδα και ραγάδες και νιώθουν όμορφα με το σώμα τους. Hθοποιοί του Ηollywood, τραγουδίστριες, αλλά και μοντέλα, φροντίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media, δείχνοντας το σώμα τους όπως είναι, χωρίς ρετούς και φίλτρα. Εμείς τις θαυμάζουμε γι’αυτό, καθώς στηρίζουν το body positivity κίνημα και την αγάπη που πρέπει να έχουμε για το σώμα μας κάθε μέρα. Να θυμόμαστε να δίνουμε σημασία σε πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας.

Ποιες ειναι οι Celebrities που εχουν κυτταριτιδα και ραγαδες και νιωθουν ομορφα με το σωμα τους;

Demi Lovato

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Η Demi Lovato, στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια το body positivity. Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο instagram χωρίς ρετούς και με λεζάντες όπως για παράδειγμα: “Κυτταρίτιδα και ακόμα αγαπάω τον εαυτό μου. Το 93% των γυναικών έχει κυτταρίτιδα, όπως εγώ”.

Lady Gaga

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Στο Superbowl του 2017, η Lady Gaga άκουσε σχόλια για το σώμα της και απάντησε ότι είναι περήφανη για το σώμα της και θα πρέπει κι εμείς να κάνουμε το ίδιο, ανεξαρτήτως του ποιοί είμαστε και τι κάνουμε.

Hilary Duff

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)

H Hillary Duff ανέβασε φωτογραφία στο instagram με μαγιώ και τον γιό της αγκαλιά. Η λεζάντα της ήταν πολύ αληθινή καθώς είπε: “Επειδή τα περιοδικά και τα websites αγαπούν να δείχνουν τα ‘ψεγάδια’ των celebrities, εγώ λοιπόν τα έχω! Το σώμα μου, μου έδωσε το καλύτερο δώρο της ζωής μου, τον Luca. Κορίτσια, να είστε περίφανες γιάυτά που έχετε.”

Ashley Graham

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

H Ashley Graham μας έχει συνηθίσει τελευταία σε πολύ καθημερινές, αληθινές στιγμές ακόμα και στο μπάνιο της. Φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες όπου φαίνεται πολύ καλά η κυτταρίτιδά της, τονίζοντας πως είναι κάτι φυσιολογικό και ότι χαίρεται με την εμφάνισή της.

Kourtney Kardashian

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Poosh (@poosh)

Σε ένα post του website της Poosh, η Kourtney Kardashian εμφανίζεται με μαγιώ, όπου βλέπουμε στο πόδι της ραγάδες. Αν κάποιος δεν το πρόσεξε, γράφει στη λεζάντα “tiger stripes” ώστε να το τονίσει.

Rihanna

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Είτε με περισσότερα κιλά, είτε λιγότερα, ακόμα και με κυτταρίτιδα, η Rihanna είναι μια beauty queen που έχει εμπνεύσει εκατομμύρια κορίτσια να δείχνουν τη λάμψη τους και να αισθάνονται όμορφες ανεξαρτήτως του βάρους, ή της κυτταρίτιδας.

Jameela Jamil

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jameela Jamil (@jameelajamilofficial)

Μια από τις πιο cool, κατά τη γνώμη μας, γυναίκες, είναι η ηθοποιός Jameela Jamil. Ως υποστηρίκτρια του girl power, ανεβάζει αυθόρμητα videos και φωτογραφίες συνεχώς και δεν δέχεται να ρετουσάρουν το σώμα της στις φωτογραφίσεις. Ενθαρύνει συνεχώς τις γυναίκες να μη μετρούν το βάρος τους, αλλά τις αξίες τους και να δίνουν σημασία στην ευτυχία τους.

Olivia Munn

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη o l i v i a (@oliviamunn)

Όταν ανέβασε την φωτογραφία όπου φαίνεται το σώμα της όπως πραγματικά είναι, η Olivia Munn δέχτηκε σχόλια. Απ’ότι φαίνεται, δεν την ένοιαξε καθόλου, όπως και τους χιλιάδες fans της που έσπευσαν να γράψουν πόσο όμορφη και αληθινή είναι, καθώς δεν επέλεξε να την επεξεργαστεί με photoshop.

Chrissy Teigen

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Η Chrissy Teigen δεν επιλέγει να δείχνει μόνο τις καλές τις πόζες, καθώς ανεβάζει και φωτογραφίες όπου φαίνονται οι ραγάδες της και δεν την ενδιαφέρει καθόλου.

Iskra Lawrence

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iskra ✨ (@iskra)

Το μοντέλο Iskra Lawrence, στηρίζει την αγάπη για το σώμα, πάρα πολύ συχνά μέσω των social media της. Επιπλέον, το 2017, είχε μιλήσει στο TEDx για την self-love, υποστηρίζοντας ότι οι γυναίκες πρέπει να αγκαλιάζουν το σώμα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 149 εβδομάδες
Γιατί έχεις εμφανίσει κυτταρίτιδα και σε ποια κατηγορία ανήκεις;
Ο,τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την κυτταρίτιδα
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb