ENTERTAINMENT

Τα dating apps που θα σου βρουν ταίρι ανάλογα με τα φετίχ σου

Γιατί για όλους υπάρχει το άλλο τους μισό
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα dating apps που θα σου βρουν ταίρι ανάλογα με τα φετίχ σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Deon Black στο Pexels

Τα σeξουαλικά φeτίχ είναι κάτι που έχουν πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο και ενώ θα έπρεπε να θεωρούνται φυσιολογικά, δυστυχώς αντιμετωπίζονται σαν μεγάλα ταμπού.

Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς σε έναν άνθρωπο που βλέπει για πρώτη φορά για τα φeτίχ τους, μιας και δεν ξέρει πως θα αντιμετωπιστεί. Η τεχνολογία όμως, φαίνεται ότι θέλει να μας βοηθήσει και εδώ, καθώς υπάρχουν κάποια dating apps για ανθρώπους με φeτίχ, ώστε να μπορούν και αυτοί να κάνουν match άφοβα.

Kinkoo: Kinky, Fet BDSΜ Dating

Είναι μια εφαρμογή 100% πάνω στο συγκεκριμένο φeτίχ. Βάζεις τα στοιχεία σου, τον ρόλο που θέλεις να έχεις στο σeξ και ξεκινάς να κάνεις match και να μιλάς με άλλους, όπως στο tinder.

Whiplr

Για εσένα που μπορεί να θεωρείς το φeτίχ σου πολύ εξειδικευμένο, αυτή είναι η κατάλληλη εφαρμογή, καθώς μπορείς να συναντήσεις πάνω από 230 κατηγορίες φeτίχ και εννοείται, να βρεις άτομα για να μιλήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις και επιθυμίες.

KinkD

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι αποκλειστικά για σeξ και όχι για κουβέντες. Βάζεις το φeτίχ σου, τι ψάχνεις, τι ρόλο θέλεις να έχεις στον έρωτα και μετά έρχονται όλα μέσα από το chat. Επίσης μπορείς να κυνηγήσεις να μαζέψεις πολλούς followers και να μπεις στους Monthly KinkD Stars.

Feeld

Εδώ θα βρεις πολύ ποικιλία, όχι μόνο στα φeτίχ, αλλά και στην ταυτότητα φύλου και στον σeξουαλικό προσανατολισμό. Είναι η καλύτερη επιλογή αν είσαι σε ανοιχτή σχέση ή αν θέλεις να κάνεις τρiο. Φυσικά μπορείς να βρεις και άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι μόνο με εσένα και όχι με πολλούς παpτενέρ ταυτόχρονα.

FetLife

Είναι το Facebook των φeτιχιστών, μιας και είναι κυρίως ένα dating site και app. Κάνεις το προφίλ σου, ανεβάζεις φωτογραφίες, status, κάνεις follow όποιον θέλεις και μιλάς μα κόσμο που σου αρέσει και δείχνει να ταιριάζει στα φeτίχ σου. Μπορείς να μπαίνεις σε αντίστοιχα groups ή να βλέπεις τι event  παίζουν γύρω από τη φάση σου. Αυτήν την στιγμή μάλιστα, η εν λόγω πλατφόρμα έχει πάνω από 9.900.000 χρήστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 654 / position2: 1263
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb